Clipe de groază! Cu barca în derivă, în larg

367
Clipe de groază!  Cu barca în derivă, în larg - pescarsalvat-1435252610.jpg
Prin clipe de groază a trecut un bărbat de 59 de ani, care a rămas cu barca pe mare la aproximativ patru mile travers de Mangalia. Bărbatul ieșise în larg la pescuit cu o barcă, însă, la un moment dat, a rămas fără combustibil. Alarma s-a dat, ieri dimineață, în jurul orei 07.30, când acesta a sunat la 112.

Ofițerii Gărzii de Coastă au fost solicitați să intervină pe Marea Neagră de către dispeceratul Centrului Maritim de Coordonare. Polițiștii de frontieră s-au mobilizat imediat și au pornit acțiunea de salvare. Oamenii legii au intervenit cu o navă de patrulare și suprave-ghere maritimă tip NMS și o ambarcațiune tip RODMAN. După aproximativ o oră, echipajul navei maritime l-a salvat pe bărbat. Totodată, barca pescărească a fost tractată până în Portul Mangalia.

"Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, domiciliat în municipiul Mangalia, care nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, a declarat că a rămas fără combustibil în largul mării și s-a speriat în momentul în care a ob-servat că, din cauza vântului puter-nic și a valurilor mari (gradul mării fiind 3), barca sa a început să plutească în derivă", au declarat reprezentanții Gărzii de Coastă Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5343 secunde