Circulau bine-mersi cu acte… false!

271
Circulau bine-mersi  cu acte… false! - fals-1449597077.jpg

Articole de la același autor

În urma unui control în Portul Constanța Sud Agigea, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au dat de urma unui tânăr de 24 de ani, care conducea un ansamblu auto având plăcuțele de înmatriculare ale semiremorcii radiate din circulație de autoritățile din Olanda, de la sfârșitul lunii noiembrie. Luat la întrebări, șoferul le-a declarat anchetatorilor că nu știa că plăcuțele sunt radiate și a specificat că a primit actele de la firma olandeză.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de punerea în circulație sau tractarea unei remorci neînmatriculate și continuă cercetările în acest caz.

v v v

De asemenea, oamenii legii au descoperit în Punctul de Trecere al Frontierei Ostrov un autoturism cu acte false. Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 35 de ani, din Călărași, se afla la volanul unui autoturism marca Opel Vectra, iar în urma controlului, s-a stabilit că certificatul de înmatriculare al autoturismului, prezentat la control, este fals. Polițiștii de frontieră au deschis dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2479 secunde