Circul absurdului în centrul Constanței / IMAGINI INEDITE

5481
Situație de domeniul absurdului pe strada maior Gheorghe Murea nr. 30 din Constanța. O femeie a rămas blocată în casă după ce vecinii și-au îngrădit porțiunea de curte pe care au obținut-o după ani și ani de procese. Din cauza unui zid care a rămas în picioare între casa sa și curtea vecină, Constanța Dumitru, de 63 de ani, a ajuns în situația în care să nu mai aibă nicio porțiune prin care să iasă din curtea casei sale!
"Sechestrată" astfel în propria locuință, femeii i s-a făcut, ieri, rău. Medicii care au sosit la fața locului, nu au avut cum să ajungă la bolnavă. La adresa respectivă a fost solicitat și un echipaj al Inspec-toratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța. Ținând cont că situația nu era de competența lor, aceștia nu au putut inter-veni.
Polițiștii care au sosit la adresa cu pricina au încercat să discute cu familia vecină, care și-a îngrădit spațiul, nemailăsând nicio porțiune familiei Dumitru prin care să poată ieși, numai că aceștia nu au ieșit din casă.
Soțul Constanței Dumitru, Ionel Dumitru, a depus, ieri, plângere penală la Secția 3 împotriva vecinilor care i-au îngrădit dreptul de a intra pe proprietate.
Comisarul Mircea Vizitiu, șeful Secției 3 Poliție, ne-a declarat că polițiștii au analizat documentele și sentințele judecătorești în cauză și urmează să dea curs plângerii depusă de familia Dumitru împotriva familiei vecine, pentru tulburare de posesie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Murelor
Pagina a fost generata in 1.6126 secunde