CINE ESTE CRIMINALUL ADRIANEI FARCAȘ

22411
3
Din contul de Facebook al celui bănuit că a comis oribila crimă de la Delfinariu, se pot vedea câteva lucruri care-i definesc profilul psihologic. Pasionat de poker și un împătimit al pariurilor, Nicolae Filimon era un tip introvertit, și asta se vede prin faptul că în majoritatea pozelor apare singur, în ipostaze care exprimă tristețe. Deși lucra cu ziua pe unde apuca, bărbatul în vârstă de 30 de ani este, în lumea virtuală, "director la BRD", cu studii absolvite la Universitatea Ovidius. În câteva postări, Nicolae Filimon ne anunța în anul 2015 că "diavolul există, dar nu în lumea de apoi, ci în lumea în care trăim", iar cu trei ani în urmă, în 2013, posta o poză cu un pistol, cu comentariul "asta le trebuie românilor, să trageți în ăla din oglindă".


După ce a fost părăsit de prietena sa, care a plecat în Anglia, la Londra, Nicolae Filimon ar fi încercat să-și pună capăt zilelor de două ori, prin tăierea venelor. Nu a avut "curajul" necesar să facă asta și s-a refugiat în alcool și țigări. Locuia cu chirie în aceeași zonă în care a comis crima și frecventa chioșcul de ziare. Anchetatorii susțin că au indicii că Nicolae Filimon ar fi fost sub influența alcoolului când a înjunghiat-o în repetate rânduri pe femeie. Imediat după producerea crimei, acesta a fugit acasă, și-a luat bagajele și a încercat să ajungă în Italia, sperând că nimeni nu-l va mai găsi.  


Citește și 




Comentează știrea

unul
29 mai 2016
Cine putea fi decît un borît spurcat și blestemat?

Atrocitățile astea se întîmplă pt. că dați închinare omului nebun, infinit pervers și mincinos, care s-a numit pe sine fiul lui dumnezeu; popii burtoși și hrăpăreți rostesc încontinuu o blasfemie înspăimîntătoare numindu-l "dumnezeul nostru". Fiul de Coorva v-a învățat: dacă cineva îți i-a haina, dă-i și cămașa, dacă îți dă o palmă, întoarce-i și celălalt obraz etc. ; și astfel, prin aceste abjecte concepții indiene de iubire universală, toleranță, înțelgere etc, conceptii esențiale în instaurarea haosului universal, ați fost învățăți să desființați Legea Dumnezeului Cel Adevărat care prevedea moartea pt. moarte. Singurul lucru bun care se poate face din specia ȚIGAN, aceasta specie spurcată si blestemată, este săpunul. Evident, nu pt. a se spala oamenii, ci pt. a se spala porcii dupa ce se scaldă intr-o baltoacă. Uitați-va la fața borîtului spurcat și gîndiți-va dacă merită iertarea sau rugul.

Pacientul
29 mai 2016
Crima

Pentru această crimă oribila cine e vinovat? Dacă cineva are un răspuns. Unde stătea cu chirie criminalul? La ce adresă? Ofițerul de proximitate stia de acest descreierat? Avea contract de închiriere? Unde erau politistii locali?

zoro
30 mai 2016
inchisoare pe viata !!

Pacat ca nu avem pedeapsa cu moartea pt asemenea descreierati, insa macar inchisoarea cu viata sa ii dea !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4839 secunde