Cine a fost implicat în accidentul mortal din Constanța

437
Cine a fost implicat în accidentul mortal din Constanța - cineafostimplicatinaccmortal-1397495876.jpg

Articole de la același autor

Neatenția în conducere face victime la Constanța. Un bărbat și-a găsit sfârșitul după ce a intrat cu mașina frontal într-un alt autoturism. 


Dumitru Ungureanu, de 62 de ani, din Mangalia, conducea pe DN 39 în localitatea 23 August, pe banda a doua, dinspre Constanța către Mangalia. Ajungând în dreptul imobilului cu nr. 48, din cauza neatenției în conducere, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers către stânga, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de Lucia Popa, de 51 de ani, din Hârșova. După producerea impactului, primul autoturism a intrat în coliziune și cu un microbuz, condus din sens opus, pe prima bandă de Ion Voicu, de 53 ani, din Medgidia. 


În urma accidentului, șoferul primei mașini, Dumitru Ungureanu, a fost rănit grav și a fost transportat la spital în stare critică. După câteva ore, însă, în ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a decedat. La unitatea spitalicească a ajuns și Ilhan Genadin, de 45 de ani, din Constanța, care a fost rănit ușor și se află în afara oricărui pericol.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Copil accidentat de microbuz
Duminică, 13 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Copil accidentat de un microbuz
Sâmbătă, 12 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Neacordarea de prioritate  face victime
Pagina a fost generata in 0.6761 secunde