Cinci victime într-un accident provocat de un șofer băut

265

Articole de la același autor

Un tânăr de 29 de ani, din Cogealac, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier. Coliziunea s-a petrecut, ieri dimineață, pe Drumul Național 22, în jurul orei 04.00, în zona localității Lumina. 


Potrivit oamenilor legii, tânărul se deplasa cu un autoturism marca BMW dinspre Tulcea către Constanța. La un moment dat, într-o curbă deosebit de periculoasă, șoferul nu a adaptat viteza, a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un autoturism marca Opel. Mașina era condusă regulamentar de un tânăr de 21 de ani, din Cogealac. 


În urma impactului, șoferul BMW-ului, dar și patru pasageri din mașină au suferit leziuni. La fața locului au ajuns agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța, dar și cadrele medicale. Polițiștii i-au testat cu aparatul Drager pe cei doi șoferi și au stabilit că protagonistul avea o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale și pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. La unitatea medicală au ajuns și pasagerii BMW-ului care au avut nevoie de îngrijiri. 


Protagonistul s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 August 2015
Stire din Eveniment : A pierdut lupta pentru viață
Pagina a fost generata in 0.3214 secunde