Cinci copii s-au salvat singuri dintr-un incendiu ce a izbucnit în locuința lor

134
1
Cinci copii s-au salvat singuri dintr-un incendiu ce a izbucnit în locuința lor - foc-1467993067.jpg

Articole recomandate

O locuință din municipiul Giurgiu, în care locuia o familie cu cinci copii, a luat foc vineri după-amiază. Din fericire, nu au fost persoane intoxicate cu fum, deși în casă, la ora izbucnirii incendiului, se aflau cei cinci copii, pe care pompierii, la momentul intervenției, i-au găsit în stradă, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag, citat de Agerpres.

"Au intervenit două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD care a transportat două persoane la spital, o vecină care a făcut un atac de panică și un alt vecin căruia i s-a făcut rău din cauza incidentului, nu au fost persoane intoxicate cu fum deși în casă la ora izbucnirii incendiului se aflau cinci copii pe care pompierii i-au găsit în stradă, reușind să se salveze singuri din locuință", a declarat Cristian Virag.

El spune că locuința a ars în proporție de 75 la sută și nu mai este locuibilă, iar focul s-a extins la alte două gospodării din vecinătate. Din spusele martorilor reiese faptul că la ora izbucnirii incendiului copii se aflau singuri în locuință, părinții fiind plecați, a precizat sursa citată.

Pompierii fac cercetări pentru a afla cauzele producerii incendiului.

Comentează știrea

marioara
9 iulie 2016
opinie

Primești instrucțiuni complete!Cautam urgent colaboratori care vor sa castige comisioane prin colaborare la domiciliu! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: pacurarumarioara1964@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4345 secunde