Chilianul prins după ce ar fi fugit cu un miliard de dolari din țara sa va fi extrădat

208
Chilianul prins după ce ar fi fugit cu un miliard de dolari din țara sa va fi extrădat - rafaelgaray1479559901-1487400016.jpg

Articole recomandate

Chilianul Rafael Garay, acuzat că a furat aproape un miliard de dolari din Chile, va fi extrădat. Cunoscut economist în țara lui, bărbatul a fost prins acum 3 luni în România. Fusese dat în urmărire internațională, pentru deturnare de fonduri. El este acuzat că a înșelat mai mulți oameni care au investit într-o companie de-a sa.


Rafael Garay, un cunoscut om de afaceri din Chile, și-a petrecut ultimele luni în arest, în România. A fost ridicat de polițiști de la un mall din Brașov, în septembrie. A fost depistat după ce a depus actele pentru a se căsători cu o româncă.

De câteva luni, Garay era dat în urmărire internațională. Fugise cu 900 de milioane de dolari, bani pe care i-a luat din contul firmei sale, din Chile. Convinsese mulți oameni de afaceri să contribuie la acest fond de investiții.

Decizia Curții de Apel Brașov a fost așteptată de ziariștii chilieni, veniți special în România.

Rafael Garay va rămâne în arest preventiv în România cel mult până la mijlocul lui martie, când se vor încheia formalitățile pentru extrădare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 17 Februarie 2017
Stire din Eveniment : Accident de muncă în Dana 58
Pagina a fost generata in 1.1971 secunde