CEI MAI CĂUTAȚI INFRACTORI AI CONSTANȚEI

2300
5

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni încă încearcă să dea de urma celor mai căutați infractori ai Constanței. Sunt tâlhari, hoți, falsificatori 
sau criminali și sunt în libertate, ascunși bine prin colțurile lumii. În rândurile următoare, enumerăm câțiva dintre infractorii constănțeni "most wanted". 


Marcel Arava, în prezent în vârstă de 48 de ani, este singurul de pe lista constănțenilor dați în urmărire internațională căutat pentru omor. Potrivit oamenilor legii, în 1991, bărbatul împreună cu un alt suspect au ucis o bătrână care făcea bișniță, pentru a-i fura banii. Pentru că femeia nu a vrut să spună unde ține banii ascunși, au sugrumat-o. Victima a fost găsită în lada de la pat, acoperită cu o plapumă. Arava a reușit să fugă peste hotare, unde se află și în acest moment. Se pare că s-ar fi stabilit în Anglia, împreună cu familia. Și în acest moment, autoritățile române mai poartă corespondență cu cele engleze pentru extrădarea bărba-tului. 


Înșelăciuni de zile mari 


Singura femeie căutată de oamenii legii este Elisabeta Ana, condamnată la doi ani și opt luni de închisoare pentru înșelăciune. Aceasta, în perioada ianuarie-aprilie 2004, a arătat că are influență asupra directorului general de la DGASPC Constanța și a pretins de la trei denunțători sume cuprinse între o sută și o mie de dolari, cu promisiunea că îi va angaja în centrul de primire al minorilor. De asemenea, le-a mai cerut și alte sume de bani, spunând că va achita examenul psihologic și contravaloarea legitimației de serviciu. După ce a primit banii, femeia a fugit din țară. 


Pentru aceeași infracțiune a fost condamnat și Liviu Gheorghiu, care este căutat de polițiștii constănțeni din 2002, fiind condamnat la patru ani de închisoare. Acesta a prezentat date nereale, spunând că este reprezentantul unei societăți comerciale și a indus în eroare șapte persoane, încheind cu acestea contracte de muncă, cerându-le sume de bani. Imediat după ce a luat banii, acesta s-a făcut nevăzut. 


Infracțiuni economice 


Mulți dintre cei dați în urmărire au fost condamnați pentru infracțiuni economice. Printre aceștia, și Valeriu Teodorescu, în vârstă de 52 de ani. Pe numele lui a fost emis, în 2005, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru patru ani, pentru comiterea mai multor evaziuni fiscale. Potrivit anchetatorilor, în calitate de asociat al unor firme, bărbatul a comercializat, în pe-rioada mai-august 2003, produse alimentare fără a le înregistra în evidențele contabile și a creat un prejudiciu bugetului de stat de peste 2,5 milioane de lei. Există informații și cum că Teodorescu ar fi încercat să achiziționeze mai multe produse de la firme din diverse localități din țară, eliberând acte false. 


Comentează știrea

noni
29 noiembrie 2013
Si mai sunt...

Mazare si Constantinescu, ii gasiti la primarie si consiliul local, nu trebuie cautati prea mult...

cetatean
29 noiembrie 2013
foarte tare!

Ca sa vedeti ce sistem politic slab avem (sa fim totusi indulgenti): pe de o parte englezii ne fac hoti si violatori si pe celalata parte nu extradeaza criminali cautati de politie.

cetateana
29 noiembrie 2013
cautati si in pecineaga

Pe cei din comuna Pecineaga cand ii legati ca terorizeaza un sat intreg cu spargeri si politia din comuna nici macar nu se deplaseaza la fata locului. Am ajuns sa stam cu frica in propriile case.

beats by dr dre black friday deals
30 noiembrie 2013
beats by dr dre black friday deals

I favor to ski usually than to snowboard. beats by dr dre black friday deals http://www.web-hosting-report.com/blackfriday/beats-by-dr-dre-black-friday-deals.html

gucci cyber monday deals
1 decembrie 2013
gucci cyber monday deals

His albums will be far better musically than Adam because of his recognition of good musical suggestions (ie Kanye West Heartbreak to Kris Allen Heartbreak). You may teach that. He's just a lot more musically inclined gifted in the get started. gucci cyber monday deals http://www.inmarinhousecleaning.com/gucci-cyber-monday-deals.htm

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4884 secunde