CEA MAI CUMPLITĂ CRIMĂ DIN ULTIMII 20 DE ANI. Femeie decapitată, tranșată și eviscerată complet!

1970
2
O crimă de o cruzime greu de imaginat a avut loc în comuna constănțeană Cumpăna, iar ceea ce au găsit la fața locului i-a îngrozit chiar și pe oamenii legii: o femeie decapitată, tranșată și eviscerată complet! Este al doilea caz din Constanța, din ultimii 20 de ani, când victima este decapitată și tranșată.


Un bărbat de 50 de ani, Gheorghe Drăgușin, a bătut ieri dimineață la ușa Poliției Cumpăna și le-a spus polițiștilor că și-a găsit concubina, pe Milica Hreașcă, de 53 de ani, moartă în casă. Relatarea era banală, însă, comparativ cu ceea ce au găsit oamenii legii în locuința celor doi: trupul neînsuflețit al femeii zăcea într-o baltă de sânge, pe pat, era decapitată, brațele i-au fost tăiate și era eviscerată.


Capul și organele au fost puse într-un bidon


Procurorul Zafer Sadîc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a declarat după ce a intrat în casa groazei: "Femeia era decapitată, ambele brațe erau tăiate și despărțite de corp, eviscerată complet, iar capul, membrele superioare și organele interne erau într-un bidon de plastic. Victima este despicată de la gât până în zona organelor genitale".


În vreme ce locuința era împânzită de polițiști și specialiști criminaliști care strângeau probe pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat de s-a ajuns la această înfiorătoare crimă, concubinul femeii, suspect de comiterea faptei, se afla la sediul poliției din localitate. Era evident, însă, că era beat. El a negat, constant, faptul că ar fi avut ceva de-a face cu moartea femeii, că așa a găsit-o și a susținut că nu știe ce a pățit aceasta.


După rănile pe care le avea pe gât și având în vedere că au găsit în locuință și o frânghie ruptă, și-au dat seama că Drăgușin a încercat, în noaptea de miercuri spre joi, să se spânzure. Nu a reușit, însă, iar de dimineață, la prima oră, a mers la Poliție. Atât anchetatorii, cât și vecinii cred, însă, că bărbatul a comis îngro-zitoarea faptă, chiar dacă nu recunoaște. Polițiștii au găsit, agățată pe sârmă, o haină plină de sânge și urmează să stabilească dacă sângele provine de la victimă; de asemenea, în locuință a fost găsit și un cuțit mânjit cu sânge, cu care se crede că a fost tranșată femeia. 


"Nu are fire de păr în cap câte amenzi a primit!"


Vecinii povestesc că victima a dus o viață grea alături de concubin. "Umbla numai beat și mereu o bătea. Ea muncea pe la lume, prin comună, mai lua și ea un bănuț, iar el îl bea. Făcea scandal tot timpul, nici nu are fire de păr în cap câte amenzi a primit", acuză o vecină, care a adăugat că inclusiv în noaptea de miercuri spre joi l-a văzut pe suspect beat, prin localitate. În schimb, tot ei au menționat că victima nu a mai fost văzută de două zile.


În urmă cu câteva luni, bărbatul a pus în vânzare casa în care locuiau cei doi, tot din cauza lipsei banilor și anunțase că își va păstra o bucată de teren din gospodărie, unde va ridica două cămăruțe pentru el și concubina lui. Până în prezent, însă, nimeni nu s-a arătat interesat de achiziționarea casei.


Dovadă a faptului că femeia era bătută cu cruzime de concubin stă și faptul că, în ianuarie 2011, ea a ajuns în stare critică la spital. Certificatul medico-legal scos la acea dată dovedea că a avut nevoie de mai bine de 60 de zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera. De altfel, pe numele lui Gheorghe Drăgușin a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă, dar femeia și-a retras plângerea. "Nu avea unde să stea, ea avea doi copii, un băiat și o fată, dar sunt mari, au la rândul lor familii, așa că s-a întors la el", au adăugat vecinii îngroziți de soarta tragică pe care a avut-o Milica Hreașcă. 


Reținut pentru omor deosebit de grav 


Trupul neînsuflețit a fost ridicat după orele amiezii și a fost dus la morgă, unde urmează să fie efectuată necropsia, pentru a se stabili când anume a fost ucisă - ținând cont de faptul că vecinii spun că nu au mai văzut-o de la începutul săptămânii. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, iar după ce se va trezi din beție va fi audiat. El este acuzat de omor deosebit de grav. 


Este al doilea caz din Constanța, din ultimii doi ani, când victima este decapitată și tranșată. Precedentul caz a avut loc în noiembrie 2011, în comuna Ghindărești. La acea dată, unul dintre localnici, fost călugăr, a fost ucis de un vecin, pe motiv că i-ar fi făcut avansuri sexuale, apoi decapitat și aruncat într-un șanț la marginea localității. 


Comentează știrea

Alex Ferguson
15 martie 2013
scapa usor

Acuma e mare tam tam, pedeapsa pe viata dar dupa 13 ani ii da drumul fiindca s-a admis contestatia depusa de infractor, asa e in Romania, la inceput tam tam mediatic, si dupa eliberare.

gicu
15 martie 2013
pff

macelarul din cumpana, un nou sezon dexter

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 15 Martie 2013
Stire din Eveniment : Femeie salvată de SMURD
Pagina a fost generata in 1.3112 secunde