Cea de-a III-a ediție a Sea-Conf 2017, la Academia Navală

189
Academia Navală "Mircea cel Bătrân", instituție de educație și cercetare științifică maritimă recunoscută la nivel european, organizează, în perioada 18-20 mai, a treia ediție a Conferinței Științifice Internaționale Sea-Conf 2017. 


La ediția de anul acesta participă oameni de știință din structura academică și cercetători, militari și civili, din Bulgaria, Cipru, Elveția, Emiratele Arabe Unite, Grecia, Macedonia, Maroc, Portugalia, România, Serbia, Slovenia, Statele Unite ale Americii și Turcia. 


Conferința are ca scop facilitarea schimbului de idei, expunerea rezultatelor activității de cercetare și a realizărilor tehnice din domeniul maritim, precum și analizării strategiilor viitoare de dezvoltare. 


Cei 178 de participanți din 15 universități din țară, 19 universități din străinătate și instituții de cercetare vor susține un număr de 124 de lucrări științifice în cadrul a opt secțiuni: transporturi, echipamente navale, inginerie electrică, inginerie mecanică, mana-gement și logistică, științe economice, științe militare, mediu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.407 secunde