Ce spune Nicușor Constantinescu despre motivația mandatului de arestare emis pe numele lui

182
1
Ce spune Nicușor Constantinescu despre motivația mandatului de arestare emis pe numele lui - 28augustnicusor-1409213416.jpg

Articole de la același autor

Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a transmis, în această dimineață, prin angajații instituției, o declarație de presă cu privire la motivația care a stat la baza mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui. 
"Motivația deciziei emiterii mandatului de arestare preventivă de către judecătoarea Raluca Moroșanu, în data de 7 august, nu se află în dosarul cauzei, nici măcar la capitolul probe depuse de către DNA, împotriva mea. Motivația «zbrobitoare» o reprezintă afirmația «verbală» a procurorului DNA, privind existența unui filmuleț de zece secunde «în mediul virtual». Ceea ce urmează este mai presus de orice imaginație. Așa zisa probă, invocată verbal de către procurorii DNA și nedepusă la dosarul judecării mandatului de arestare preventiv a fost anterior declarată inadmisibilă, în data de 1 august 2014, de către judecătorul Corneliu Bogdan Ion Tudor, care l-a vizionat de față cu procurorii DNA și apărătorii mei. Proba a fost declarată inadmisibilă, adică nelegală", precizează Nicușor Constantinescu.
Acesta a continuat: "În baza documentelor medicale, depuse în original, la Curtea de Apel București, de către apărătorii mei, documente medicale traduse și legalizate la notariat și contrasemnate de către Departamentul de Stat al SUA, conform Convenției de la Haga din 1961, privind reciprocitatea documentelor oficiale dintre SUA și România, documente medicale ce confirmă diagnosticul meu de cancer de prostată, complicațiile post operatorii și etapele medicale parcurse pentru tratarea afecțiunilor de care sufăr, în spitalele din SUA, precum și imposibilitatea temporară de a reveni în România. În baza tuturor acestor argumente legale de necontestat, judecătorul a decis definitiv și irevocabil, în data de 1 august 2014, ridicarea controlului judiciar împotriva mea, eu nemaiavând nicio obligație legală vizavi de condiționările impuse de masurile preventive anterioare.
Controlul judiciar, care în opinia DNA ar fi fost încălcat de mine, prin neîntoarcerea în România, argument ce stă la baza cererii emiterii mandatului de arestare preventivă, NU MAI EXISTA ÎN MOMENTUL APROBĂRII ACESTUIA, în mod logic neputându-se emite un mandat de arestare preventivă, pentru încălcarea unui control judiciar anulat anterior, definitiv de judecătorul Corneliu Bogdan Ion Tudoran, în data de 1 august 2014, la Curtea de Apel București.
Singura motivație, așa zisa probă menționată, "VERBAL", nelegal invocată de către DNA și asumată de către judecătoarea Raluca Moroșanu este reprezentată de câteva imagini, trunchiate, nedatate, realizate de un autor necunoscut, care mă prezintă pe mine, stând pe o bancă și apoi parcurgând cu greu câțiva pași către o mașină".


Comentează știrea

europeanu
28 august 2014
Nemiscarea miscarii betivului

Atat de greu ma misc incat m-a filmat o naparca la NY inghitind mititei si bere la o tigare. Hai acasa porcule betiv !!! La Poarta Alba cu tine hotule !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4454 secunde