Ce spune Administrația Penitenciarelor despre contractul cu Academia de Fotbal Hagi

143
Ce spune Administrația Penitenciarelor despre contractul cu Academia de Fotbal Hagi - 29apriliepenitenciaracademiahagi-1398765177.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor au făcut următoarele precizări, după ce, în ultimele zile, în mass media au apărut informații cu privire la faptul că Gigi Becali, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, a început să lucreze la Academia de Fotbal Hagi.


"Administrația Penitenciarului Poarta Albă a încheiat un contract de prestări servicii cu SC Fotbal Club Viitorul SA, la data de 6 ianuarie 2014. Obiectul contractului prevede ca penitenciarul să asigure un efectiv de persoane condamnate la pedepse privative de libertate, în vederea prestării de muncă necalificată în domeniul întreținerii de clădiri, la interior și exterior, precum și în spațiul terenurilor sportive.


La acest moment, cu respectarea prevederilor legale în vigoare și corespunzător obiectului contractului, sunt selecționați și prestează muncă necalificată 23 de deținuți", au precizat reprezentanții instituției.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Martie 2014
Stire din Politică-Administrație : Băsescu nu îl grațiază pe Becali
Pagina a fost generata in 0.595 secunde