Ce spun pompierii despre incendiul de la Beirut: "AM FOST ANUNȚAȚI PREA TÂRZIU"

453
1
Ce spun pompierii despre incendiul de la Beirut:

Articole de la același autor

Pompierii constănțeni spun că încă nu a fost stabilită o cauză probabilă a incendiului și că ancheta este în desfășurare, așa că va mai dura ceva până când rudele fetelor decedate vor primi explicații. De asemenea, șeful ISU Dobrogea spune că, din punctul său de vedere, au fost anunțați prea târziu de producerea incendiului, având în vedere cum ardea clădirea în momentul în care au ajuns la fața locului. În plus, acesta afirmă că s-a ajuns la fața locului în două minute de când a fost primit apelul de urgență. 


"Nu pot să am nici un punct de vedere din moment ce este pornită o anchetă penală în acest sens. Pe de altă parte, nu vreau să intru în polemică cu nimeni, nici cu aparținătorii fetelor care au decedat, nici cu altcineva. Este normal să fim acuzați că am venit la fața locului? Are vreo logică această afirmație? La felul în care clădirea ardea când am ajuns la fața locului, eu cred că am fost anunțați prea târziu, pentru că noi am făcut două minute din momentul anunțului până la fața locului, zona fiind la mai puțin de 300 de metri de sediul nostru. Cauza încă nu a fost stabilită, va mai dura ceva", a precizat, pentru Cuget Liber, colonelul Viorel Jianu, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea. 




Comentează știrea

Replique LV sacs
7 aprilie 2014
Replique LV sacs

The trendiness in dressing is one of the most essential practices for all, as it plays a main role in personality Replique LV sacs http://www.autismromania.ro/lvfrance.htm

Pagina a fost generata in 0.481 secunde