Ce spun judecătorii despre ucigașii sirianului găsit în portbagajul unei mașini

354
Ce spun judecătorii despre ucigașii sirianului găsit în portbagajul unei mașini - cespunjudecatoriisiriansiamantul-1430055841.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului București au făcut publică motivarea privind arestarea preventivă a celor două persoane suspectate că l-au ucis pe afaceristul sirian Moustafa Haj Salej, al cărui cadavru a fost găsit în portbagajul unei mașini, pe o stradă din București. 


Potrivit judecătorilor, lăsarea în libertate a soției sirianului, Andreea Pătrașcu, și a amantului ei, Alfons Gabriel Arhire, reprezintă un pericol pentru mediul social. 


"Există probe că lăsarea în libertate a inculpaților tulbură nu numai ordinea juridică, dar, în primul rând, mediul social, ocrotit de valorile sale fundamentale, prin normele dreptului penal și procesual penal, această tulburare fiind susceptibilă de a se repeta în viitor, din cauza faptului că generează o stare de primejdie pentru ra-porturile sociale, pentru normala lor desfășurare și dezvoltare în interesul societății însăși. Cei doi au acționat împreună, conjugându-și acțiunile, după punerea în prealabil a victimei în situația de a nu se putea apăra, sporindu-și astfel șansele de reușită infracțională", se arată în motivarea deciziei de arestare a Tribunalului București. 


Reamintim că cei doi suspecți au recunoscut uciderea afaceristului sirian: inițial, soția l-a adormit cu Diazepam, după care amantul a ajutat-o să-l ucidă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4004 secunde