Ce se întâmplă cu asasinul din Palas

253
1
Ce se întâmplă cu asasinul din Palas - crimapalasarest-1454434365.jpg

Articole de la același autor

Nicolae Gociu, bărbatul cercetat după ce și-a ucis cu sânge rece fosta iubită, va rămâne în spatele gratiilor. Aceasta este decizia Curții de Apel Constanța în cazul celui care a ucis-o cu sânge rece pe Mihaela Bahan, de 40 de ani, fosta sa iubită. 


Judecătorii au respins astfel cererea agresorului de a fi cercetat în stare de libertate. Decizia este definitivă. 


Reamintim că bărbatul a fost arestat preventiv după ce, în noaptea de 28 spre 29 ianuarie, a dat buzna în casa fostei sale iubite, situată în cartierul constănțean Palas, și a pus-o la pământ cu multiple lovituri de cuțit. Tragedia s-a petrecut chiar sub privirile celor trei fii ai victimei și ai bunicului acestora, care a fost rănit, la rândul său, în încercarea disperată de a-și salva fiica din ghearele morții. Din nefericire, femeia a decedat la spital, în dimineața imediat următoare. 


De precizat că bărbatul nu este la prima crimă. Cu ani în urmă, pe vremea când era militar, acesta și-a ucis viitorii socri, iar pe cea care trebuia să îi devină soție pe atunci a rănit-o. Pentru fapta sa a ispășit 20 de ani de închisoare. 


Comentează știrea

Ema
3 februarie 2016
BANI

Castiga bani de acasa. Aceasta poate fi o mare oportunitate pentru tine! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa, maximum 3 ore pe zi, in funtie de abilitati. Cerinte: - calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta Nu este necesara experienta.Oferim instruire gratuia sub forma unor lectii prin e-mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi, dacă doriti, veti incepe sa lucrati. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5004 secunde