Ce decizie a fost luată în cazul pompierului care a oprit concertul Carla' s Dreams

376
Ce decizie a fost luată în cazul pompierului care a oprit concertul Carla' s Dreams - carlas-1464074257.jpg
Pompierul care a salvat viețile tinerilor care participau la concertul Carla's Dreams a devenit erou pentru localnici, dar și pentru superiorii săi. Cătălin Buțurcă lucrează de 13 ani la ISU, iar acum a fost propus pentru avansare în grad.


Plutonierul major Cătălin Buțurcă coordona echipa care a intervenit vineri seară la concertul susținut de formația Carla's Dreams într-un mall din Piatra Neamț. Primele motive de îngrijorare au apărut înainte de eveniment, atunci când pompierul a văzut că tot mai mulți spectatori se strângeau pe holul îngust al mallului.

Cătălin Buțurcă: "Abia am ajuns îmbrăcat în uniformă la scenă, iar printre adulți am văzut foarte mulți copii la 5-7-8 ani, nu se vedeau de adulți, erau pur și simplu striviți".

Pompierul a sunat la dispeceratul ISU Neamț și a cerut ca unul din șefii săi să vină la fața locului. Între timp însă mai mulți spectori au leșinat din cauza căldurii și a aglomerației. Așa că a cerut din proprie inițiativă organizatorilor să oprească evenimentul.

Cătălin Buțurcă: "Nici n-am apucat să ajung pe scenă că deja au leșinat altă persoană, deja eram depășiți de situație. Într-un minut au fost trei persoane cu probleme", scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9571 secunde