Ce au decis procurorii în cazul medicului care și-a înjunghiat colegul cu bisturiul, în sala de operații

227
Ce au decis procurorii în cazul medicului care și-a înjunghiat colegul cu bisturiul, în sala de operații - surgery-1453123373.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Constantin Ploscariu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. Acesta a fost plasat de magistrați Tribunalului Vâlcea în arest la domicilliu.


Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea a dispus, față de inculpat, măsura arestării preventive la domiciliu pe o durată de 29 de zile. Împotriva încheierii, procurorii au formulat contestație, urmând a fi soluționată de Curtea de Apel Pitești.

Potrivit oamenilor legii, în data de 16 ianuarie 2016, între inculpatul Constantin Ploscaru și persoana vătămată B.E. (ambii, medici chirurgi în cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea) a avut loc un conflict spontan în blocul operator-chirugie, moment în care inculpatul, având în mână un bisturiu, i-a produs victimei o plagă în regiunea cervicală antero-laterală stânga, cauzându-i secțiunea mușchiului sterno-cleido-mastoidian și leziune jugulară externă.

În urma agresiunii exercitate, persoana vătămată a fost supusă unei intervenții chirurgicale de urgență, iar pentru leziunile traumatice suferite necesită pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medico-legale, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5177 secunde