Caz șocant într-un bloc din Constanța! Un bărbat a căzut din lift

415
Caz șocant într-un bloc din Constanța! Un bărbat a căzut din lift - barbatcazutdinlift-1413136181.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat a căzut în gol de la etajul șase al unui bloc. Scenele de coșmar s-au petrecut într-un lift al unui bloc din Constanța. Ciprian Duțu, de 33 de ani, se afla pe strada Făgetului, nr. 142. Bărbatul a vrut să urce la un etaj superior, așa că a folosit liftul. La un moment dat, elevatorul s-a oprit, între etajele cinci și șase. Speriat, bărbatul de 33 de ani a deschis ușile liftului și a încercat să iasă, însă a căzut în puțul liftului până la etajul doi, când a căzut pe contragreutatea liftului, unde a rămas blocat. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, unde a rămas internat. Starea acestuia este stabilă, însă rămâne sub observație medicală, fiind diagnosticat cu politraumatism prin precipitare, traumatism toraco-abdolmino-pelvin, fractură deschisă femur drept, traumatism umăr drept și coloană vertebrală. 


"Pacientul a fost stabilizat. Prezintă multiple fracturi și este internat la ortopedie", a precizat Mihnea Avram, directorul medical al SCJU Constanța. 


Specialiștii din cadrul controalelor de lifturi spun că elevatorul cu pricina era defect și că nu este normal ca ușile acestuia să poată fi deschise. De asemenea, în situații de acest gen, specialiștii sfătuiesc să nu încerce nimeni să deschidă ușa, ci doar să apese pe butonul de avarie și să sune la 112, așteptând intervenția organelor specializate. 


Polițiștii fac în continuare verificări pentru a stabili care au fost cauzele în care s-a produs evenimentul nefericit. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 August 2014
Stire din Fun : Singuri în lift. Ce urmează?
Pagina a fost generata in 0.474 secunde