CAZ ȘOCANT! Un tată și-a incendiat casa și s-a baricadat cu copiii înăuntru. Polițiștii au fost nevoiți să-l împuște!

1410
2
CAZ ȘOCANT! Un tată și-a incendiat casa și s-a baricadat cu copiii înăuntru. Polițiștii au fost nevoiți să-l împuște! - politia91881300-1480493590.jpg
Gest criminal al unui bărbat din satul Siretu, județul Bacău. Omul a fost la un pas să-și ucidă copiii după ce a dat foc casei în care locuia și s-a baricadat cu minorii înăuntru. Vecinii au văzut ce se întâmplă și au chemat poliția și pompierii. Oamenii legii au fost nevoiți să-l împuște în picior pe bărbatul care refuza să-i lase să scoată copiii din flăcări. Mai mult decât atât, i-a atacat pe salvatori cu cocktail-uri Molotov.  


Primii ajunși la fața locului au fost polițiștii. Aceștia au încercat să-i scoată pe copii din camera cuprinsă de flăcări. Tatăl, însă, s-a împotrivit violent. Ba chiar a aruncat în salvatori cu cocktail-uri Molotov. Pentru că nu se puteau înțelege cu bărbatul, iar copiii riscau să moară carbonizați, polițiștii au recurs la forță pentru a-l imobiliza pe piroman. Au tras chiar și un gloț care l-a nimerit pe tată în picior. Doi oameni ai legii s-au rănit în timp ce încercau să salveze copiii. Unul dintre ei a ajuns la spital cu arsuri pe față.

Bărbatul care a provocat incendiul și și-a pus copiii în pericol este cunoscut în sat ca fiind un om bețiv și violent.

Cei trei copii au fost transportați de urgență la spital. Unul dintre frați, care are un handicap, a ajuns în stare gravă pe mâinile medicilor. Ceilalți doi au suferit intoxicații cu fum, însă starea lor este stabilă.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și încearcă să afle de ce a dat bărbatul la casă și a pus în pericol viața propriei familii, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Mos Ion
1 decembrie 2016
Cinste si onoare politistilor !

In alte conditii n-ar fi tras , pentru glontul ala si rana betivului vor da cu subsemnatul mult timp de acum incolo....pot fi dati si in judecata de catre ''victima'' , astea sunt legile din Romania care apara statul politistului....bataie de joc ! De aia spun , tot respectul pentru politisti....au uitat de tot si de toate si au procedat la salvarea acelor suflete nevinovate , RESPECT !

Flegmans
1 decembrie 2016
Viata in GRI

Stiri triste, foarte triste publicate de C.L. Trista este realitatea in care traim...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5802 secunde