CAZ ȘOCANT LA CONSTANȚA! UN TATĂ IMOBILIZAT LA PAT ÎȘI AGRESA SEXUAL FIICA DE 13 ANI, SUB AMENINȚĂRI CU BĂTAIA

3744
1
CAZ ȘOCANT LA CONSTANȚA! UN TATĂ IMOBILIZAT LA PAT ÎȘI AGRESA SEXUAL FIICA DE 13 ANI, SUB AMENINȚĂRI CU BĂTAIA - viol1463204095-1488280163.jpg
Monstru deghizat în tată. Un bărbat în vârstă de 54 de ani și-a agresat sexual fiica, în vârstă de doar 13 ani. Bărbatul este imobilizat la pat, însă o amenința pe fetiță cu bătaia, obligând-o să întrețină raporturi sexuale orale.

Polițiștii Secției 1 Rurale Constanța au efectuat cercetări în acest caz și l-au depistat pe Ștefan Năstase, în vârstă de 54 de ani, din Agigea. Potrivit oamenilor legii, în perioada septembrie 2016 - februarie 2017, bărbatul și-ar fi agresat sexual fiica de mai multe ori. Individul, imobilizat la pat din cauza unui handicap își obliga copilul să întrețină raporturi sexuale orale, amenințând că dacă-i va spune mamei, o va lua la bătaie și pe ea.

Soția bărbatului și-a dat într-un final seama de ceea ce se întâmplă, a pus mâna pe telefon și a sunat la 112. Ștefan Năstase a fost reținut pe bază de ordonanță și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Comentează știrea

DREPTATE!
1 martie 2017
MOARTE BESTIILOR!

EXAMEN NATIONAL PSIHOLOGIC SI STERILIZAREAN-AU DREPT LA COPII! Astfel de copii abuzati sexual de tati ajung la boli psihice, sinucidere, trafic de minori, prostituatele de mai tarziu sau ajung la randul lor sa-si abuzeze mai tarziu proprii copii, ajung criminali, violatori, ei sunt infractorii de mai tarziu, este un cerc vicios pe care il poate distruge DOAR REINTRODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1448 secunde