CAZ INCREDIBIL LA CONSTANȚA / Tâlhării ca-n filme, cu sex și soți geloși

3349
4
Doi tineri din Constanța sunt anchetați de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, după ce au găsit o metodă mai puțin obișnuită de a tâlhări bărbați.

Potrivit anchetatorilor, Andreea Dinicu a publicat mai multe anunțuri matrimoniale într-un ziar local, prin care "oferea servicii sexuale contracost". Astfel, ea atrăgea clienții într-un apartament din Constanța. După ce aceștia se dezbrăcau, apărea soțul, Marius Ștefan Holbură, de 23 de ani, care îi amenința cu un cuțit și îi obliga să părăsească apartamentul doar cu ce haine mai aveau pe ei.

Prin această metodă au fost jefuiți, sâmbătă, 14 ianuarie, doi bărbați, Andrei Nicolae T. și Șenol S. Cei doi au reclamat fapta polițiștilor, iar suspecții au fost reținuți, procurorii propunând arestarea preventivă a lui Marius Ștefan Holbură.

Oamenii legii cred că mai sunt și alte victime, care nu au avut însă curajul să reclame pățaniile.

Comentează știrea

gjd
16 ianuarie 2012
doamnee

plina lumea de oameni prosti

bogdan
16 ianuarie 2012
deci?

Mai e un articol pe site: "Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au formulat propunere de arestare preventivă a unui tânăr acuzat de tâlhării. Potrivit anchetatorilor, Marius Ștefan Holbură a comis două tâlhării, în cursul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie, iar victimele erau alese din rândul prostituatelor. Tânărul le alegea prin intermediul unor anunțuri matrimoniale. Astfel, odată ajunse la adresele indicate în anunțuri, victimele erau puse să se dezbrace, după care erau amenințate cu un cuțit să părăsească incinta, fără telefoanele mobile și bani. " Deci pana la urma ce facea inculpatul?

eulLiric
16 ianuarie 2012
bravo

fff tare :)))ce tupeu sa mai si reclami..

cornu
16 ianuarie 2012
asa patesc papagalii

Felicitari domnisoarei care i-a momit pe fraieri asa le trebuie la papagalii astia care se duc la fetite ce teapa si-au luat, asa ca sa se invete minte fraerii si sa nu se mai laude ca au fost si au facut.........

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4272 secunde