Caz halucinant! O femeie a încercat să-i taie penisul soțului ei, de supărare că nu a primit flori de 8 Martie

347
Caz halucinant! O femeie a încercat să-i taie penisul soțului ei, de supărare că nu a primit flori de 8 Martie - vaslui-1457447487.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitatea vasluiană Dragomirești a fost transportat marți, 8 Martie, la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu o plagă tăiată în zona genitală, după ce soția a încercat să-i taie penisul cu un cuțit. 


Incidentul a avut loc pe fondul unei altercații între cei doi, bărbatul declarându-le cadrelor medicale că a fost atacat de soția sa. "Bărbatul prezenta plăgi tăiate în zona scrotală, prin heteroagresiune. A afirmat că soția l-a tăiat cu un cuțit, pentru că nu i-a oferit flori de 8 Martie. După acordarea primelor îngrijiri, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui", a precizat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanță Vaslui. Imediat după ce a ajuns la spital, victima a fost pregătită pentru operație. "Pacientul este pregătit în aceste momente pentru sala de operație. Testiculele au fost smulse, urmează a fi supus unei intervenții chirurgicale", a precizat, Ana Rinder, managerul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, potrivit Adevarul.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0752 secunde