Căutat în Italia pentru fraude informatice, prins la Constanța

178
Căutat în Italia pentru fraude informatice, prins la Constanța - arest1-1429267943.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Constanța au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare din Italia, pe numele unui bărbat, pentru infracțiuni informatice și falsuri, în urma schimbului de date și informații prin Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției.


Ieri, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța l-au depistat pe Nicolae Bulagea, de 48 de ani, pe numele căruia Tribunalul Penal din Verona - Italia a emis un mandat european de arestare.


Cel în cauză era urmărit de autoritățile italiene pentru comiterea infracțiunilor de participare la un grup criminal, fraudă informatică, efectuarea de operațiuni ilegale cu instrumente de plată și carduri, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal Italian.


Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța – Secția Penală, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Februarie 2015
Stire din Actual : Italia, în DOLIU!
Pagina a fost generata in 0.4953 secunde