Căuta cumpărători pentru 26 de plicuri cu substanțe psihotrope

111
Căuta cumpărători pentru 26 de plicuri cu substanțe psihotrope - cautacumparatori-1395655410.jpg

Articole de la același autor

Ieri, în jurul orei 11.30, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona CET a observat o persoană care oferea spre vânzare plicuri ce conțineau o substanță de culoare verde. La vederea militarilor a început să se agite și a mărit pasul. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar și al bunurilor pe care le deținea. 
Asupra lui jandarmii au găsit în buzunarele de la haină 26 de plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde.


Inițial, Ștefan M., de 19 ani, din Constanța, a declarat că și-a achiziționat "marfa" pentru consumul personal, dar a fost imediat contrazis de o persoană care a vrut să cumpere un plic. A mai adăugat că dorea să vândă plicurile "la promoție", cu zece lei bucata.  


Plicurile găsite asupra tânărului vor fi predate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate  Constanța, în vederea continuării cercetărilor.


Pentru siguranța cetățenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situația în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordați de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunțe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Pentru solicitări, cetățenii pot apela non-stop numărul unic de urgențe  112.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4266 secunde