Cătălin Homor, șeful CNAIR, revocat din funcție. Cine îl înlocuiește

363
Cătălin Homor, șeful CNAIR, revocat din funcție. Cine îl înlocuiește - sm93163-1484135758.jpg

Articole de la același autor

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor l-a demis pe Cătălin Homor, șeful Companiei Naționale de Administrare a Infrstructurii Rutiere. 


Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut, sâmbătă, ministrului Transporturilor să-l demită pe directorul CNAIR, argumentând că nu este posibil, la 14 ore de la ridicarea codului portocaliu, să existe drumuri naționale și autostrăzi blocate în zăpadă. 


Interimatul va fi asigurat de Cristian Andrei, șeful Directiei de Mentenanță, scrie ECONOMICA.NET, citand surse din cadrul companiei.


Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dispus Corpului de Control să efectueze la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o verificare a:


- existenței mijloacelor și materialelor necesare deszăpezirii (utilaje speciale și starea de funcționare a acestora, stocuri de material antiderapant și combustibil);


- situației contractelor cu societăți private pentru deszăpezire;


- modului de fundamentare a ordinului privind utilizarea nisipului la deszăpezire.


În data de 10.01.2017, Consiliul de Administrație al CNAIR s-a reunit la solicitarea Adunării Generale a Acționarilor pentru a analiza activitatea și realizarea obiectivelor contractului de mandat al Directorului General Cătălin Homor. În cadrul ședinței, membrii Consiliului de Administrație au constatat deficiențe de gestionare a activităților CNAIR din ultima perioadă și au decis revocarea din funcție a Directorului General. 





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.526 secunde