Cât de nesimțit să fii să îți lași mașina în stradă, în asemenea hal!? Aloooo, polițiile...

2559
2
Constanța se "laudă" cu mulți șoferi tupeiști în trafic: unii sunt vitezomani, alții fac manevre de-ți stă mintea-n loc, iar cei mai mulți parchează la voia întâmplării, fără a ține cont de legislația rutieră și fără a se gândi că îi deranjează maxim pe ceilalți participanți la trafic. 


Unul dintre aceste specimene este proprietarul unei Dacii 1300, cu numărul CT 81 LUZ, care își parchează bine mersi mașina în mijlocul străzii Badea Cârțan, din cartierul Tomis Nord. 


Nu e nimeni absurd, poate interveni o urgență (medicală sau de altă natură), hai să înțelegem. Suntem oameni și una dintre trăsăturile definitorii ale noastre este toleranța, cu atât mai mult cu cât, pe lunetă, are abțibild "Baby on bord". 




Însă atunci când acest gest devine unul aproape cotidian, lucrurile se schimbă. Aproape zi de zi, această mașină este lăsată fix în mijlocul drumului (deși ar fi loc să o urce puțin pe trotuar), încurcând foarte mult o circulație la participă inclusiv microbuze și camioane. Trec, zilnic, prin zonă, aud șoferi spunând vorbe grele la adresa proprietarului respectiv, dar n-am zărit niciodată picior de polițist, care să-i aplice o amendă. De la Locală, de la Rutieră, de la cine vreți dumneavoastră, numai să-l disciplineze cineva și pe acest specimen. 


Nu de alta, dar este o chestiune de timp până când se vor produce accidente sau altercații între șoferi! 


Comentează știrea

Elena
18 mai 2017
Care trotuar?

Stire de rahat, ma intreb daca in fiecare zi in care ati stat la panda nu ati vazut si celelalte masini straine care parcheaza in mijlocul strazii. Va intrebati de ce? I-a priviti mai atent trotuarul din poza , vedeti pe undeva liber? Locuiti pe Badea Cartan , sau ati trecut o singura data si ati vazut masina aia acolo si v-a deranjat? Eu locuiesc in apropiere si pot sa va spun ca ma incurc mereu cand trebuie sa trec pe acolo de dubite de marfa care stau parcate, in mijlocul strazii ,cu orele, de niste masini de la duo distributie care uneori par mutate acolo cu saptamanile, de boliduri care ocupa trotuarul si 3/4 din sosea. De ce nu da politia amenzi? Pentru ca ar trebui sa inceapa de la primarie, deoarece nu exista locuri de parcare in zona, mai sus daca esti destept ai sa vezi unitatea, la stanga complex rezidential, la dreapta unitatii camp liber plin de buruieni, unde oricum nu ai voie sa parchezi. Vreau sa vad o poza si cu alte masini parcate cu curul, sau te-a incurcat doar asta ca nu este straina. Eu locuiesc putin mai departe de acolo si singurul loc de parcare il gasesti la doua statii de autobuz boule! Mai bagati si oamenii in tampeniile voastre! Ziaristi de tot rasul care nu mai au ce face! Presa rusinii la noi in Constanta! Si pluralul politiile? Serios? asta asa de la un jurnalist adevarat la unul fals.

satula pana peste cap
19 mai 2017
serios?

Domnule Sorin Mihalache ,nu mai aveti stiri sportive ?Gata ,s-au terminat?Daca doriti va pot ajuta cu anumite stiri.Din ce categorie doriti?Aveti "pile",sau sunteti însăsi o "pilă"?Acolo la acest ziar lesinat sunteti selectati dupa gândurile proprii sau ar trebuii sa gândească altii ptr voi?Aveti dreptul sa postati asa ceva fara consimțământul persoanei respective sau nu?Nu este o tampita de poza pusa pe facebook ,aici vorbim despre o stire pusa in numele unui ziar ,chipurile cunoscut ,care chipurile se respectă!De ce nu mergeti ziua pe aceea strada sa vedeti cate accidente se produc,minore ce-i drept ,si aceea masina nu este acolo!?Am inteles ,probabil e vorba despre vreo răzbunare sau exces de zel,ptr ca zilnic pe această strada si pe restul străzilor din Constanta este aceeasi poveste .De vina este PRIMĂRIA ptr ca nu este capabila sa faca locuri de parcare.Dar ce vorbesc eu aici ,majoritatea locuitorilor din Constanta sunt mâna în mână cu primăria,deci probabil, asa supravietuiti si voi ca ziar.Suntem sătui pana peste cap de stiri lesinate cand de fapt ar trebuii sa va gânditi ca sunt lucruri mult mai importante,cum ar fi câini pe străzi ce ataca nestingheriti pe cine prind in cale,criminali,violatori,,hoti,copii ce nu au case,primărie coruptă,tot felul de restaurante ce nu au autorizării,oameni ce vand la negru ,orice tampenii,s.a.m.d.Eu cred ca v-ati depasit atributiile ,domnule .Nu este frumos sa folositi numele ziarului ptr o răzbunare personală.Si daca ati facut asta ptr altcineva ,este si mai urat.Păcat. Înainte aveam o parere foarte buna despre acest ziar,dar se pare ca vom renunta la el si vom statuii si pe altii sa renunte la el.Sa aveti o zi buna si pe viitor va doresc să aveti parte de o dacie in loc de masini smechere si veti vedea cum este sa fi asaltat de restul smecherilor ,cu masini straine.Acolo zilnic parchează o groaza de masini smechere ,dar se pare ca doar dacia poate fi pusa la respect.Bravo .E un fel de rasism si asta.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8829 secunde