Case și mașini de lux cumpărate de pe urma minorelor trimise la produs

595

Articole de la același autor

Polițiștii din Cernavodă au descins, miercuri dimineață, împreună cu mascații, la trei locații din Constanța și Cernavodă. Oamenii legii aveau informații că în casele respective locuiesc mai mulți indivizi bănuiți de proxenetism. Potrivit anchetatorilor, trei suspecți au fost luați pe sus și escortați la sediul Poliției pentru audieri.

Oamenii legii spun că indivizii au determinat mai multe tinere să se prostitueze în Italia, Spania, Elveția, Grecia și Turcia. Verificările anchetatorilor au scos la iveală că totul s-a petrecut din anul 2008 până în prezent, iar în această perioadă, cei trei au obținut peste 300.000 de euro. Cu banii obținuți, polițiștii au stabilit că suspecții și-au cumpărat case și mașini de lux.

De asemenea, în urma descinderilor, de la domiciliile celor trei indivizi au fost ridicate fotografii, 38.000 de euro și 4.000 de lei. Cei trei au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind acuzați de comiterea infracțiunii de proxenetism. Suspecții au ajuns în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracțională a celor trei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Descinderi cu mascați,  la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.4227 secunde