IMAGINI ȘOCANTE / CARNAGIU LA CONSTANȚA! PATRU MORȚI și TREI RĂNIȚI, într-un GRAV ACCIDENT RUTIER

11978
3
Accident cu 7 victime la ieșirea din orașul Hârșova. Potrivit anumitor surse, trei persoane ar fi decedat, în urma unui accident între două autoturisme, în zona Valea lui Ene. La fața locului se îndreaptă mai multe echipaje ale SAJ Constanța, dar și pompierii cu Descarcerarea. 


Citește și CARNAGIU LA CONSTANȚA / COPILUL AFLAT ÎN COMĂ A MURIT - Update



UPDATE - Serviciul de Ambulanță Județean confirmă oficial moartea a 3 persoane. De asemenea, cadrele medicale spun că un copil de aproximativ 5 ani a suferit un traumatism cranian și se află în comă. O femeie, în vârstă de 40 de ani, este în stare instabilă cu politraumă majoră. Alte 2 victime au suferit politraumatisme, dar se află în stare conștientă.




UPDATE - Autoritățile confirmă decesul a trei persoane, în timp ce patru au scăpat cu viață. Dintre cele patru persoane, o victimă este copil. 


UPDATE -  Trei dintre victime sunt încarcerate, iar pompierii intervin pentru scoaterea acestora dintre fiarele contorsionate. 


UPDATE - Traficul pe DN2A este momentan oprit. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din pricina unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, circulația pe DN2A (E60) Hârșova – Constanța este oprită pe ambele sensuri în zona localității constănțene Ghindărești. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului. Potrivit primelor cercetări, impactul între cele două autoturisme a fost unul frontal, pe fondul unei depășiri. 






Comentează știrea

Machedoni
29 noiembrie 2016
dementi

sa va fereasca Dumnezeu sa va intalniti pe drum cu ei.

bkf
29 noiembrie 2016
popor de idioți

Popor de idioți, needecati si marlani.

...
29 noiembrie 2016
.

Popor de imbecili sunteti voi romanii ma! Numai prosti! Lasa comm.urile bai om jegos!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2362 secunde