IMAGINI ȘOCANTE! Carnagiu din cauza vitezei. Patru tineri și-au găsit sfârșitul la peste 200 km/h

2628
1

Articole de la același autor

Tragedie în localitatea Chirnogeni din Constanța. Patru tineri au murit pe loc după ce mașina în care se aflau s-a făcut zob. Șoferul care conducea autoturismul mai fusese implicat și în alte accidente rutiere, iar acum și-a găsit sfârșitul pentru că a apăsat prea tare pe pedala de accelerație. Un al cincilea tânăr a scăpat cu viață și se află internat în spital. 


O ieșire la discotecă s-a transfor-mat într-un eveniment tragic. Un accident rutier cumplit a curmat viețile a patru tineri, care se îndrep-tau spre o altă distracție, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce fuseseră la discoteca din localitatea constănțeană Comana. 


Mașina a fost ruptă  în bucăți 
Constantin Manea, de 30 de ani, din satul Darabani, conducea un Nissan înmatriculat în Bulgaria pe DJ 395. Acesta se îndrepta, împreună cu cei patru pasageri, dinspre Negru Vodă către centrul localității Chirnogeni. Cei cinci tineri plecaseră de acasă pentru a petrece la discoteca din localitatea Comana. După un timp, aceștia au vrut să schimbe locația, astfel că au hotărât să meargă la discoteca din Chirnogeni. N-au mai ajuns, însă. 


Martorii spun că au auzit mașina apropiindu-se și părea că se întrece cu cineva. Oamenii povestesc faptul că autoturismul rula cu o viteză impresionantă când șoferul a pierdut controlul volanului. Într-o curbă ușoară la stânga, conducătorul auto a părăsit partea carosabilă, a mers aproximativ 75 de metri pe pământ, după care, ajungând în dreptul imobilului cu numărul 15, o casă care avea încorporat și un magazin, mașina a trecut printr-un stâlp, a intrat într-o terasă amenajată în fața imobilului, a intrat într-un Volks-wagen parcat în fața magazinului, s-a răsturnat, aterizând cu spatele mașinii pe Volkswagenul parcat, iar cu botul mașinii pe asfalt. 


Risc de explozie 
Evenimentul s-a produs în apropierea unității de pompieri din localitate, astfel că militarii au ajuns în câteva momente la fața locului. Aceștia au reușit să evite ceea ce putea să se transforme într-o catastrofă: la magazin se vindeau și butelii, astfel că din impact zeci de butelii au ajuns sub și lângă autoturism, riscul de explozie și incendiu fiind extrem de ridicat. Pompierii au reușit să scoată toate materialele explozibile din zonă, evitând o altă tragedie. 


Au rămas încarcerați 
După producerea impactului a început o cursă contra cronometru pentru încercarea de salvare a celor cinci tineri rămași încarcerați. Din nefericire, însă, pentru patru dintre ei, impactul a fost fatal. Pompierii s-au chinuit zeci de minute pentru a-i scoate pe Constantin Manea, Nicolae Ivanciu, de 20 de ani, Andreea Eliza Zenovie, de 18 ani și Ionuț Matei, de 25 de ani dintre fiarele contorsionate care le-au devenit sicrie. Al cincilea tânăr, Lucian Mihai Zenovie, de 22 de ani, fratele tinerei de 18 ani decedată, care ocupa locul din dreapta față, a scăpat cu viață. Acesta a fost intubat și transportat la spital de urgență, starea lui fiind delicată. Tânărul supraviețuitor a reușit să vorbească cu polițiștii rutieri, cărora le-a spus că nu-și amintește ce  s-a întâmplat. Oamenii legii l-au testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind pozitiv: tânărul de 22 de ani avea o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


A patra oară, cu "noroc" 
Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au încercat să sta-bilească de ce și cum a putut pierde șoferul controlul mașinii. Aceștia au stabilit faptul că tragedia s-a produs pe fondul vitezei excesive. Acul vitezometrului s-a blocat la 220 km/h după ce a frânat, ceea ce indică faptul că viteza șoferului era mult mai mare. De asemenea, verificând în baza de date, oamenii legii au descoperit că șoferul nu figurează ca fiind posesor de permis. Totuși, se pare că tânărul avea permis de conducere de Italia, pentru că acolo locuia. Acesta venise în țară pentru a petrece sărbătorile cu familia. Se pare că șoferul nu este la primul accident produs în Constanța. În trei ani de zile, de când avea permisul, Constantin Manea mai fusese implicat în alte trei evenimente rutiere, produse pe drumul care leagă Năvodari de Constanța. 


Polițiștii rutieri vor dezlega misterul tragediei petrecute în noaptea de sâmbătă spre duminică după efectuarea necropsiei. Aceștia vor afla, cu această ocazie, și dacă șoferul care a provocat accidentul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.


Comentează știrea

yy
28 aprilie 2014
niste tigani cu cazan inmatriculat in Bulgaria

Bine ca nu au luat si alte vieti nevinovate cu ei. Feriti-va de troacele cu numere de BG

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accidentată pe trecerea de pietoni
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Pieton băut, lovit de mașină
Pagina a fost generata in 1.9889 secunde