Update / CARAMBOL rutier la ieșire din Constanța. PATRU mașini implicate

1131
2

Articole de la același autor

UPDATE - O șoferiță de 34 de ani conducea pe DN 3, dinspre Constanța către Valu lui Traian. La un moment dat, ajungând în dreptul reprezentanței Dacia - Renault, aceasta a oprit pentru a virat la stânga peste marcajul dublu continuu, moment în care a fost acroșată de un alt autoturism, condus de un bărbat din Iași, care circula în aceeași direcție și care nu a păstrat o distanță corespunzătoare. Ulterior, un alt autoturism, condus de o femeie de 50 de ani, care circula în aceeași direcție, pentru a evita impactul cu primele două mașini a tras stânga de volan și a intrat pe contrasens, unde a lovit o altă mașină, condusă de un bărbat de 49 de ani, din Nicolae Bălcescu.  În urma impactului, bărbatul din Iași a fost transportat la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind rănit ușor. 


Polițiștii rutieri au fost sesizați, în urmă cu puțin timp, despre producerea unui accident rutier pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona reprezentanței Dacia (la ieșire din Constanța către Valu lui Traian). Din primele informații se pare că în eveniment au fost implicate trei autoturisme, iar o persoană a fost rănită. 

Comentează știrea

Promo
1 aprilie 2015
Oportunitate

Caut colaboratori pentru publicare anunturi Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - calculator - conexiune internet - cunostinte minime PC - rabdare - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pt informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore

direct in gura
1 aprilie 2015
iti dau eu promo

pana te umplu se stima. Ia-ti oportunitatea si bagati-o in koor.

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Martie 2015
Stire din Eveniment : Autoturism lovit de un TIR
Pagina a fost generata in 0.6442 secunde