Captură impresionantă de țigări din Vietnam

415
Captură impresionantă de țigări din Vietnam - tigaridinvietnam-1477588123.jpg

Articole de la același autor

20.000 de țigarete, frumos ambalate, cu timbru de Vietnam. Aceasta este captura cu care se pot lăuda oamenii legii din Constanța.

Mai exact, polițiștii de frontieră din cadrul PTF Aeroport Mihail Kogăl-niceanu, împreună cu cei din cadrul Gărzii de Coastă, dar și cu lucrători vamali, au depistat și confiscat 20.000 de țigarete, pe care un cetățean din Vietnam intenționa să le introducă în România, evident, în mod ilegal.

Bărbatul de 46 de ani s-a prezentat în PTF Aeroport Mihail Kogălniceanu, pentru a intra în țară, cu o cursă din direcția Istanbul.

După controlul documentelor de călătorie, cel în cauză și-a ridicat bagajul de cală și a declarat autorităților vamale că nu deține bunuri interzise deținerii și transportului. Numai că planul său a fost dejucat cât ai clipi. Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul aeroportului i-au controlat bagajele, ocazie cu care au descoperit, în două cutii de carton voluminoase, 20.000 de țigarete cu timbru de Vietnam, marca Thang Long.

Țigările, în valoare de 10.000 de lei, au fost confiscate de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, care vor continua cercetările în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5256 secunde