Captură de țigări de contrabandă. Peste o mie de pachete, găsite în portbagajul unui Logan

322
Acționând sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au oprit în trafic, în urmă cu două zile, pe raza municipiului Constanța, un autoturism marca Dacia Logan condus de un bărbat, în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în municipiul Constanța, despre care dețineau informații că transportă țigări de contrabandă. 


Polițiștii de frontieră au efectuat un control asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au descoperit cantitatea de 1.298 pachete de țigări, marca Bond, netimbrate. Șoferul a declarat că a achiziționat țigările din Constanța de la persoane necunoscute și intenționa să le comercializeze într-un complex comercial din municipiul Constanța. 


În urma celor constatate, polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de țigarete în valoare de 12.980 lei, iar autovehiculul, în valoare de 2.000 euro, a fost indisponibilizat. 


Bărbatul este cercetat de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă - deținerea, transportul și comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5033 secunde