Captivi pe insula Ostrov, salvați de polițiștii de frontieră

474
Captivi pe insula Ostrov, salvați de polițiștii de frontieră - 42441230113-1346664612.jpg
Un echipaj naval al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Veche a intervenit pentru a salva două persoane care se aflau pe o insulă în mijlocul Dunării și care, din cauza vremii nefavorabile și a valurilor mari, se aflau în imposibilitate de a se întoarce la mal.

Ieri dimineață, în jurul orei 10.00, un localnic din Moldova Veche a solicitat ajutorul Poliției de Frontieră din Caraș Severin pentru a interveni la salvarea unui bărbat și a unei femei, care au rămas izolați pe insula Ostrov, situată pe direcția localității Moldova Veche.

Persoana care a solicitat ajutorul transportase, în urmă cu o zi, cu barca pe Dunăre, cele două persoane, un bărbat de 38 ani și mama sa, în vârstă de 60 ani, ambii domiciliați în Timișoara. Cei doi timișoreni s-au instalat cu un cort pe insula Ostrov, unde intenționau să desfășoare activități de pescuit. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a valurilor mari, barcagiul nu a mai putut să-i recupereze pe cei doi, motiv pentru care a solicitat sprijinul polițiștilor de frontieră.

Un echipaj naval al Poliției de Frontieră s-a deplasat în zonă și a intervenit cu ambarcația din dotare pentru a-i prelua pe cei doi pescari, aceștia fiind transportați în condiții de siguranță la mal, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4962 secunde