Când "distracția" ucide: "Acest copil a murit nevinovat și prea repede din cauza unui anturaj bolnav"

9306
11
Când

Articole de la același autor

Tânărul din București care a murit week-end-ul trecut după o noapte de distracție într-un club din Mamaia era cunoscut drept consumator de droguri. Familia acestuia acuză anturajul și "așa-zișii prieteni" de moartea copilului lor.

Tânărului de 23 de ani, din București, mort în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Mamaia, a decedat din cauze… necunoscute, încă! Medicii legiști au terminat autopsia lui Marian Mezdrea, iar cauza nu a fost încă stabilită. Cert este că tânărul nu suferea de vreo boală. Acum, probe din sângele acestuia vor fi trimise la Institutul Medico Legal "Mina Minovici" pentru a vedea dacă tânărul a murit din cauza unei supradoze sau a drogurilor consumate, amestecate cu alcool și energizante. La cauza morții, legiștii au concluzionat: "cauză nedeterminată, fără leziuni mecanice sau traumatice".

"Nu avem elemente relevante pentru stabilirea cauzei decesului. Au fost prelevate probe de sânge și țesut pe baza cărora vor efectua analize histopatologice și toxicologice la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din București", a precizat dr. Mihai Onciu, șeful Serviciului Medicină Legală Constanța.

Polițiștii de la Antidrog, care au intrat pe firul investigației, spun însă că tânărul era cunoscut ca fiind consumator de droguri. Mai mult, potrivit unor surse din anchetă, Marian Mezdrea se afla de ceva vreme în atenția polițiștilor antidrog din Capitală, fiind suspectat că deține și consumă substanțe psihotrope.

Mesaj cutremurător din partea familiei: "A murit din cauza unui anturaj bolnav"

Prin multitudinea de comentarii postate pe pagina de Facebook ce îi aparținea lui Marian Mezdrea, Daniela Marin, care se recomandă ruda acestuia, a ținut să transmită un mesaj din partea familiei: "Este foarte trist că majoritatea tineretului din ziua de astăzi percepe distracția și așa zisul high life de carton, în alt sens față de cum ar trebui să fie. Dragii mei, asta să fie o lecție de viață pentru voi, și mă refer aici la așa-zișii prieteni ai lui Marian, viața nu se rezumă la fabricile de bani și de spălare de creier gen Le Gaga, Bamboo, Mon Cher, alcool, check-in-uri la fițele de căcat ale Bucureștiului și al stațiunii Mamaia, târfe, 200 km/h pe autostradă pentru că sunteți șmecheri, nu rămâneți cu nimic din toate astea. Totul se face cu măsură și bun simț, dar în același timp există și așa numitul liber arbitru, cum îți așterni așa dormi. Acest copil a murit nevinovat și prea repede din cauza unui anturaj bolnav, anturaj unde el nu avea ce să caute ! Adevărul noi îl știm, va ieși la iveală foarte curând, și cine va plăti pentru durerea asta? Tragedia este că el nu se va mai întoarce de unde a plecat și a lăsat în urmă doi părinți cu inima frântă, doi părinți care nu vor mai avea pentru ce să trăiască de acum încolo, doi părinți terminați pe viață, și noi familia lui pe lângă ei..."

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
admirator
29 iulie 2014
adevarul este

ca reclamele promovate pentru statiunea Mamaia proslavesc tocmai acest stil de distractie. Sex, alcool (bai de spuma si sampanie), soare, mare, nopti nedormite. Cumulate, pot rapune si un taur, nu doar un tinar ce se drogheaza. (daca o fi asa...) Cred ca vor urma multi alti tineri in aceeasi situatie. Nici nu e nevoie de droguri. Suficient sa bei energizante prea multe, combinate cu alcool si sex, cu nopti nedormite si cu bai de soare si mare. Canicula omoara si fara sa faci nimic... Poate ca cei care fac reclamele, vor gasi si tonuri mai putin stridente si vinovate de incitare la sinucidere prin epuizare. Chiar nimeni nu se gaseste sa vorbeasca de efectul cancerigen al razelor de soare? Sau de epuizarea produsa de baile de soare si mare? Deci de regimul de viata ce trebuie dus de turisti? Un regim preventiv, care sa protejeze fortele vitale ale individului? Inseamna ca toti sunteti niste ucigasi perversi. Psihopati. Vindeti alcool pe plaja... etc.

Constantean
29 iulie 2014
trio morbid

Alcool facut in cazan cu colorant si gust de whisky si vodka,droguri si ele sigur contrafacute,reclama facuta de televiziuni contra cost (in frunte cu timpenia de PRO TV care lauda numai smecheria ,nemunca si copii de bani gata restul populatiei fiind din start handicapata).Totul sub aripa primarului prieten la catarama cu patronul localului respectiv ptr care a amenajat toata zona respectiva ,defapt toata ziua o petrece acolo in log sa stea la primarie.Incearca astfel din rasputeri sa indeparteze filajul politiei care normal ii strica mina de aur.Intr-un cuvint de aici se trag toate dramele astea si se vor inmulti pina nu se strica trioul primar - mass media - lume interlopa.

ion
29 iulie 2014
asta e mamaia lui mazare!

Ce pretentii sa ai de la unul de 23 de ani cand tocmai "alesul" constantei face si promoveaza betiile si desfraul in satiunea lui, pe banii nostri. Asta este educatia si exemplul lui mazare. Veniti la mamaia la fete, droguri etc..., că pe mine mă votează babalâcii de la cozi.

tziganian
29 iulie 2014
democrat

La noi se numeste ...democratie, ca la TV. Daca nu-ti place schimbi canalul...ce treaba aveti voi cu alegerea tanarului acela?Este democratie...sa ne traim viata la MAXXXXIIIIM! Viata lunga lu' conu Mazara si gastii sale...i-a facut muci pe toti fraierii astia:DNA,Procuratura, constanteni...etc..etc..ce mai,omu' stie ce vrea.Doar a fost si el acolo in club...si n-a patit nimic!!!

Ion
29 iulie 2014
Mamaia lui Mazare

Asta este foarte marele stil de viata ... promovat de un mare derbedeu primar al unui oras mare si tinut in functie de un foarte mare primiministru, in fruntea organizatiei Constanta a marelui PSD... mare ma ciu car Mazare ("ma ciu ci", este chiar expresia marelui primar) ..Va aduceti aminte de Mazare lemn care da un interviu fara cuvinte? Sau Mazare care da un intreviu sexi din cada de baie? Dar de tabloul golanesc care i-a placut mult lui Dragnea "Mazare cu gagici la vot"? ..mai animalule.. devenit din ziarist de doi bani actionar in Portul Constanta servind pe banda rulanta autorizatii de constructie pe domeniul statului si declarand ca este anti Basescu..

Adriana
29 iulie 2014
..

Fiecare e raspunzator de actiunile sale! Nu i-a bagat nimeni pe gat anturajul si nici bautura sau drogurile! A fost alegerea lui! Acum.nu e vina lui Mazare ca promoveaza viata in desfrau la Mamaia! E vina fiecaruia din cei ce aleg acest mod de a se distra. Condoleante familiei.

Simt civic
29 iulie 2014
-

Se face un marketing care se adreseaza cu siguranta celor care nu pot epata decat astfel, in cluburi extrem de scumpe, care nu ofera decat un miraj si o superficialitate disperata de a accede catre ceva mai mult, pe o cale aparent usoara. Cati castiga corect bani pentru o asemenea distractie? Un om educat nu va face in veci asa ceva. Prefera sa vada lumea, sa isi asigure un confort bine muncit, linsite, stabilitate. Toti vrem asta, dar nu ne simtim pregatiti cateodata. Ce este real este ca multi oameni au fost, sunt si vor ramane mediocri si cei care stiu asta vor profita de faptul ca mediocritatea alege sa nu gandeasca, ci sa lase pe altii sa gandeasca in locul ei. Alcoolul ucide si ne intoxicam cu el, la fel si drogurile, la fel si anturajul. Da, ar trebui sa dam vina pe anturaj de multe ori. Dar multi gasim scuze, in loc sa vedem care e motivul pentru care alegem sa stam in asemenea companii. Putina tarie de caracter si dorinta de progres ne pot ajuta sa vedem ca e mereu mai bine sa admiram un om complet si educat si sa stam in umbra lui, incercand sa progresam pe calea asta, decat sa ne gasim acceptati langa niste imbecili care ne imping sa nu gandim. Ganditi-va ca vreti sa traiti cu adevarat frumos, si sa aveti un sens si pentru voi si pentru ceilalti: invatati sa faceti ceva bun si util cu adevarat bine si nu va lasati influentati de cei care va vand vise de libertate, caci singura libertate e cea in care aveti liniste si libertate de miscare vreo 50 de ani pe o planeta in spatiu, la mama naibii in neant. Faceti si un exercitiu de imaginatie. Daca maine aspectul exterior ar fi exact la fel ca cel interior, ce credeti ca s-ar intampla? Ne-am speria in prima instanta, insa obligat am prelua din lucrurile frumoase din jur pana am intelege si am deveni ceva cu adevarat frumos. Ah, si fiti uniti. Familiile regale sunt cele care au cele mai puternice si unite familii din istoria noastra ca oameni. Condoleante familiei, e foarte greu! Singura parte buna este ca o data ce ai pierdut pe cineva intr-o situatie care nu tine de controlul tau personal, le vei vedea pe toate care tin de controlul tau si le vei promova celor ce inca nu au deschis ochii.

bol
29 iulie 2014
Eu o votez pe Elena Udrea

Pentru că are țâțe și cur

octav
29 iulie 2014
2 variante

Eu unul vad 2 variante si nici una n-are nici o legatura cu mazare si cluburile lui dubioase. Ori a tras pana a cazut lat ori a luat ceva indoit cu ce nu trebuie. Eu optez pentru prima, chiar o combinatie din amandoua daca stau sa ma gandesc. Ca se trage peste tot asta e partea a doua, nu trebuie decat sa dai o raita pe la 4-5 dimineata sa-i vezi ce fete au, nu-ti trebuie nici 15 diplome si nici vizite regulate prin toate cluburile sa-ti dai seama ca aia nu-s doar pe alcool, asa ca sa nu ne mai ascundem s-o spunem ca o stie toata lumea. Dar asa este lumea si asa a fost tot timpul, unii trag si beau sa se simta bine, altii baga pana nu mai stiu de ei. Unii se duc la munca in fiecare dimineata pentru nimic, altii se trezesc cand vor si traiesc pe banii furati de la altii. Deh, fiecare cum poate si cum il duce capul.

admirator
30 iulie 2014
@vali si restul

mazaristilor. In primul rand, trebuie sa va adresarti celor din jurul dvs. cu "domnule". Ca va depasesc in varsta, cultura, moralitate si stiinta. In al doilea rand, tovarasi sunt mazareii si pesedeii apartinid de singurul partid rosu din Romania, care se defineste ca atare si poarta culorile rosii mai departte. (Au inrosit pina si uniformele de vara ale armatei...) In al treilea rand, o reclama desantata, instiga pe cei mai slabi de caracter. E un lucrur stiut de oricine din domeniu. Daca nu stiti, taceti dreaci din gura, plagiatorilor! Cine v-a dat voua examenele? Asa ca nu mai caraiti aiurea! Reclama prosteasca e vinovata si poate fi facuta responsabila penal si civil pentru aceasta moarte. Daca parintii decedatului sunt tot pesedei... treaba lor. Pe viitor, fiti atenti la ce reclame dati pe post, caci puteti fi trasi la raspundere! Daca nu stiati, aflati acum...

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8396 secunde