Cale liberă spre Constanța! Peste 100 de mașini scoase din nameții de la Hârșova

260
1
Cale liberă spre Constanța! Peste 100 de mașini scoase din nameții de la Hârșova - politiarutieramasinadepolitie413-1453117222.jpg

Articole de la același autor

Pentru că Drumul Național 2 A a fost închis aseară, zeci de persoane au rămas blocate și au fost găzduite pe timpul nopții în localitatea Hârșova. La această, oră, persoanele și autoturismele care au fost oprite și nu li s-a permis deplasarea se îndreaptă către Constanța. 


Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, un convoi de 134 autoturisme și 38 camioane însoțit de echipaje ale Poliției Rutiere și utilaje de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România și Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a plecat din Hârșova și se îndreaptă spre Constanța.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Grav accident rutier. Cinci victime!
Pagina a fost generata in 0.3217 secunde