"Cadou" de majorat! Tânăr arestat după ce a tâlhărit o fată chiar pe trecerea de pietoni

345
Ovidiu George Duda, în vârstă de 17 ani, a fost reținut de polițiști și apoi arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a tâlhărit o fată, în vârstă de 15 ani. 


Cei doi se aflau în autobuzul 101, iar când fata a coborât în stația de la Doraly, tânărul a urmărit-o până la trecerea de pietoni, acolo unde i-a furat telefonul din mână. Tânăra i-a explicat mamei sale ce s-a întâmplat, iar aceasta a sunat la 112 și le-a povestit polițiștilor. În doar 10 minute, oamenii legii au reușit să-l identifice și să-l prindă pe Ovidiu Duda, recuperând totodată și telefonul marca Samsung J5. 


Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe tânăr, care a fost prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii au luat decizia ca minorul să stea în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliției Județean Constanța. Peste câteva zile, pe data de 27 decembrie, Ovidiu Duda împlinește 18 ani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4889 secunde