Cadavrul unui bărbat, descoperit de jandarmi în Munții Făgăraș. Autoritățile presupun că ar fi vorba de unul dintre frații dispăruți săptămâna trecută

179
Cadavrul unui bărbat, descoperit de jandarmi în Munții Făgăraș. Autoritățile presupun că ar fi vorba de unul dintre frații dispăruți săptămâna trecută - salvamontmo-1479568282.jpg

Articole recomandate

Jandarmii montani au descoperit, sâmbătă, cadavrul unui bărbat, care se presupune că ar fi unul dintre cei doi frați dispăruți, în urmă cu o săptămână, în Munții Făgăraș, informează romanialibera.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Ciprian Aldea, jandarmii montani au găsit cadavrul unui bărbat în zona sub Fereastra Mică din Munții Făgăraș, însă deocamdată acesta nu a fost identificat oficial.

"Nu știm exact cine este victima. Nu avem certitudinea că este unul dintre cei doi căutați. Jandarmeria Montană cu efective mărite, alături de Salvamont, continuă perierea zonei. Comunicarea cu efectivele din teren se face greoi, din cauza lipsei semnalului în zonă", a spus reprezenantul IJJ Brașov.

Cadavrul va fi coborât la poalele muntelui de unde va fi preluat de Serviciul de Medicină Legală Brașov.

Potrivit purtătorului de cuvînt al Grupării Mobile de Jandarmi Brașov, Laurențiu Stoian, echipele de salvatori au sistat căutările, în jurul orei 13.30, deoarece a început viscolul, căutăriile urmând să fie reluate în cursul zilei de duminică.

Cei doi frați dispăruți sunt din județul Mureș și au plecat sâmbătă, într-o drumeție în Munții Făgăraș, încercând să ajungă pe vârful Moldoveanu. Căutările celor doi turiști au început luni dimineața, după ce familia acestora a sunat la serviciul de urgență 112 deoarece nu a mai putut lua legătura niciunul dintre ei. Timp de trei zile ei au fost căutați și de elicopterele MAI, special echipate pentru misiuni de salvare.

Frații au plecat din localitatea Sâmbăta de Sus, județul Brașov, unde au lăsat mașina cu care veniseră și care aparține unei societăți comerciale. Apoi, cei doi au urcat pe Valea Sâmbetei și de atunci nu mai știe nimeni de ei. Misiunea echipelor de salvatori este extrem de periculoasă, în zonă existând pericol de avalanșe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.887 secunde