Cadavrul unui bărbat, aflat în stare de putrefacție, găsit pe marginea drumului

212

Articole recomandate

Sâmbătă, în jurul orei 18.00, un cetățean a sesizat faptul că, într-un șanț de la marginea drumului ce face legătura între Constanța și Tulcea, se află o persoana decedată. 


Polițiștii constănțeni s-au deplasat la fața locului, în apropierea localității Palazu Mic, la 11 km de Tariverde, și au găsit trupul unui bărbat, aflat în stare avansată de putrefacție. În urma cercetărilor, a reieșit că bărbatul este din satul Cheia și avea 37 de ani. 


Bărbatul era din Galați, avea mutație la Constanța și lucra ca cioban. Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicină legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Oamenii legii nu exclud varianta unui accident rutier cu fugă de la fața locului, întrucât lângă corpul bărbatului au fost găsite și bucăți desprinse dintr-un autoturism. 


Ulterior, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost devorat de animale. Cercetările sunt continuate de către polițiștii constănțeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi luate măsurile legale prin unitatea de parchet competentă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6166 secunde