Ca în Constanța… Reabilitarea Podului de la Butelii a fost oprită. Se caută noi soluții tehnice

1205
3
Ca în Constanța… Reabilitarea Podului de la Butelii a fost oprită. Se caută noi soluții tehnice - podbuteliitraficmasiniaglomerati-1493997034.jpg
De ani de zile, Primăria Constanța tot spune că va reabilita Podul de la Butelii. Când, în sfârșit, lucrurile începuseră să se miște, la început de aprilie mai exact, iată că veștile nu sunt tocmai bune: lucrările au fost sistate.

"Din cauza problemelor de ordin tehnic apărute odată cu decopertarea Podului Cumpenei pentru reabilitare și modernizare a fost necesară sistarea lucrărilor până la prezentarea soluției tehnice și a modalităților de continuare a lucrărilor de către proiectant. În ciuda sistării lucrărilor, durata de execuție efectivă rămâne nemodificată - 12 luni conform contractului de execuție. Amintim că reabi-litarea Podului Cumpenei presupune scoaterea liniilor de tramvai, refacerea asfaltului, ocazie cu care se vor lărgi benzile de circu-lație, vor fi amenajate trotuarele, vor fi eliminați stâlpii de pe pod, va fi schimbat în totalitate sistemul de iluminat public cu unul ultramodern, ceea ce va presupune și introducerea tuturor cablurilor operatorilor de cablu, TV și telefonie într-o canalizație specială.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm constănțenii că lucrările vor fi realizate cât mai repede posibil", susțin reprezentanții administrației locale. 

Comentează știrea

Nazi
6 mai 2017
CaLaNoi

Ca la noi la nimeni, când s-au apucat de lucrare nu au cercetat schemele podului sau nu le mai au, la fel ca si cu fântâna arteziana de la gara care nu știu să o mai pornească, că cel care știa a murit intre timp. La fel si cu străzile făgăduite in campanie pentru asfaltare vezi linkul http://ct100.ro/tag/decebal-fagadau/. Dăm vina pe România când nu putem face față minciunilor electorale. Păcat că românii au memoria scurtă.

Ilie
6 mai 2017
Despre parcari

Oricine poate gasi loc de parcare cu putin efort, asta daca nu doreste sa parcheze in buza blocului. Problema ca multi soferi nu concep sa parcheze cativa metri mai departe de casa sau blocul unde locuiesc.

...
6 mai 2017
Tot ca la noi...

Exact ce trebuia ! Dupa ce ca nu se respecta interdictia cu limita de tonaj (zilnic am vazut trecand pe pod camioane si masini peste 3.5 tone,majoritatea cu nr. de CT,cum altfel ?!!) , acum o si lungesc, poate poate facem vreo cascadorie si ne trezim din mers cu masina in circulat cu trenul...

Pagina a fost generata in 0.5822 secunde