Bunuri de contrabandă, de sute de mii de euro, confiscate la Constanța

274
Bunuri de contrabandă, de sute de mii de euro, confiscate la Constanța - contrabanda-1493138929.jpg

Articole de la același autor

Mai multe bunuri au fost confiscate de oamenii legii din Constanța, după ce aceștia și-au dat seama că au de a face cu obiecte care imită originalul. 


Concret, inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanța sud au descoperit diverse mărfuri susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 432.000 euro. Totul s-a întâmplat în urma controlului efectuat asupra unor containere sosite din China pentru societăți comerciale cu sediul în București și Sofia. 


"În data de 24 aprilie 2017, inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanța sud, urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate în trei containere sosite din China cu mărfuri pentru două societăți comerciale cu sediul în București și una din Sofia - Bulgaria, au reținut articole electronice - terminal POS, genți din material plastic pentru femei, respectiv baterii cu litiu, mărfuri susceptibile a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală pentru mărcile HDMI, LOUIS VUITTON, respectiv MAXELL.


Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la va-loarea bunului original, este de aproximativ 432.000 euro", anunță autoritățile. 


Așadar, autoritatea vamală a reținut bunurile contrafăcute, pe care le va trimite spre expertizare, iar la finalizarea cazului, vor fi luate măsuri conforme cu legea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3603 secunde