Bolid de 90.000 euro, furat din Germania, descoperit la Constanța

515

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, un șofer care conducea un autoturism marca Audi Q7, în valoare de aproximativ 90.000 euro, ce figura în bazele de date ca fiind furat din Germania.

Este vorba despre un cetățean bulgar, în vârstă de 31 de ani, care s-a prezentat la Constanța, în PTF Ostrov, pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din țară. Acesta conducea un autoturism marca Audi Q7, cu numere de Germania.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au stabilit că autoturismul în cauză figurează ca fiind furat din Germania, alerta fiind emisă cu o zi în urmă de către autoritățile germane.

Luat la întrebări de oamenii legii, conducătorul auto a declarat că a achiziționat mijlocul de transport din Germania, fără să-i treacă prin minte că acesta este căutat de autorități.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 90.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul SPF Ostrov până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5566 secunde