Bloggerii din Constanța și-au dat întâlnire sâmbătă, în Parcul Tăbăcărie

237
Bloggerii din Constanța și-au dat întâlnire sâmbătă, în Parcul Tăbăcărie - newimage-1371654600.jpg

Articole de la același autor

A 14-a ediție a evenimentului "Constanța Blogmeet" se desfășoară, pe 22 iunie, la ora 14,00, pe terasa localului "La Cetate" din Parcul Tăbăcărie. Cu această ocazie, bloggerii vor purta discuții privind demararea unui proiect intitulat "Cadouri pentru copii nevoiași". 




De menționat că organizatorii acestui eveniment sunt de fiecare dată alți membri din blogosferă, de această ediție ocupându-se bloggerii JOIENEGRU și CRISTI MIREA. 


"Un blog este o platformă ce poate fi jurnal personal, website de știri, afacere sau orice lucru predispus comunicării online. Un blog meet este o întâlnire simplă, fără prea multe complicații sau agende. În esență, se adună un grup mare de băieți și fete ce scriu pe bloguri orice fel de teme potrivite felului lor de-a fi. În cadrul acestor întâlniri se dezbat ideile subiective și obiective ale membrilor, se propun acțiuni noi și se fac planuri pentru noi atitudini exprimate online. În afară de aceste obiective, un blog meet este un loc de socializare și prietenie", ne-a transmis bloggerul JOIENEGRU.


Dacă ești blogger local, ești invitat să-ți faci prezența cunoscută în cadrul acestui eveniment!




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3397 secunde