Biciclist german, tâlhărit la drumul mare

365
1
Biciclist german, tâlhărit la drumul mare - 12777538841023711822vandbiciclet-1342174370.jpg
Ieri, ora 17.00 polițiștii Secției 8 Rurale Băneasa au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Văleni, comuna Dobromir, un tânăr a fost victima unei tâlhării.

Patrula de poliție s-a deplasat operativ în zonă, din primele cercetări stabilind că victima este un cetățean german, de 17 ani și face parte dintr-un grup de șapte persoane dintre care două majore și cinci minore care se deplasau pe biciclete. Aceștia au intrat pe teritoriul României prin Punctul de Frontieră Ostrov, județ Constanța, urmând să se deplaseze spre stațiunea Neptun.

Deplasându-se pe DJ 391A, Văleni-Șipote, la ieșirea din satul Văleni, un tânăr i-a blocat calea ultimului biciclist, care rămăsese în spatele grupului, iar prin acte de amenințare l-a deposedat de bicicletă și de bagajul aflat pe aceasta.


Au fost demarate activitățile de căutare, iar la o distanță de un kilometru de la locul producerii evenimentului au fost găsite obiecte de vestimentație și igienă personală aparținând victimei.


În urma investigațiilor efectuate polițiștii au identificat ca suspect de comiterea faptei, un minor de 17 ani, din sat Văleni, comuna Dobromir, ulterior fiind găsită și bicicleta, la marginea pădurii din localitate, aceasta fiind restituită împreună cu celelalte bunuri, persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 8 Rurale Băneasa sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând a fi stabilită întreaga activitate infracțională a minorului și a fi făcute propuneri legale corespunzătoare.



Comentează știrea

Cotarla
13 iulie 2012
protectie

Dinspre Ostrov intra in judetul Constanta, zilnic, cel putin 10 - 15 biciclisti germani sau olandezi. Femei, barbati, tineri, copii, toti pedaleaza prin vaile din sudul Dobrogei. Cred ca asemenea acte ne fac de ras si ca este necesar ca acestia sa beneficieze de o protectie sporita din partea autoritatilor locale. Imi amintesc ca in urma cu mai multi ani, pe acelasi traseu, langa Pietreni, un grup de turisti sositi pe bicicleta au fost batjocoriti de niste nenorociti din localitate. Barbatul a fost imobilizat si a fost nevoit sa asiste cum bestiile din Pietreni ii violau sotia. Apoi le-au luat si bani. Acum bestiile sunt in inchisoare. Cred ca asemenea bestii trebuie sa ajunga in puscarie si sa nu mai iasa de acolo.

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 13 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța!
Pagina a fost generata in 1.3248 secunde