"Bezna" din sensul giratoriu de la Agigea răstoarnă mașini săptămânal

1337
3
Aproape săptămânal, câte un șofer se răstoarnă în sensul giratoriu de la Agigea, din cauza lipsei semnalizării corespunzătoare a acestuia. La fel s-a întâmplat și în noaptea de joi spre vineri, când patru turiști bulgari se întorceau acasă, dintr-o vacanță în Rusia. Șoferul susține că nu a văzut sensul giratoriu, acesta fiind și motivul pentru care a intrat pur și simplu în el, apoi s-a răsturnat. În urma accidentului care a avut loc în jurul orei 03.00, doi dintre pasageri au ajuns la spital. Ieri, în aceeași zonă, un alt șofer a intrat în parapetul de la ieșirea de pe autostradă, în zona aceluiași sens giratoriu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în acest caz. Interesant este că, în tot acest timp, CNADNR nu a acționat în niciun fel pentru rezolvarea problemei, cu toate că mai mulți șoferi s-au plâns în acest sens. Întrebați de Cuget Liber de ce nu este iluminat corespunzător acest sens giratoriu, reprezentanții CNADNR au precizat că vor oferi un răspuns la începutul săptămânii viitoare.  

Comentează știrea

Mos Ion
27 august 2016
Bezna din capul soferilor !

Asta-i motivul real , bezna din capul lor si viteza excesiva ....indicatoare rutiere sunt ,100 , 70 , 50 , 30 ! Dar cine sa le vada ?

Mitu
27 august 2016
,,Otostrada?''

Pai si autostrada aia se numeste a soarelui,pentru ca doar pe lumina zilei e ceva mai bine,noaptea nefiind luminata.

mihai
27 august 2016
bezna?

bezna e in capul vostru ... e luminat si semnalizat foarte bine ... daca vrei sa intri cu viteza in giratoriu , asta e. in fiecare seara (aproape) trec pe acolo si chiar daca ai viteza moderata (30-40km/h) faci sensul cum vrei. acuma nu vrei sa vina CNADNR-ul sa iti conduca si masina?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4863 secunde