Bebeluș de 10 luni, victima unui accident rutier

719
2
Bebeluș de 10 luni,  victima unui accident rutier - ambulantapozamare1413374797-1448265789.jpg

Articole de la același autor

Nu a oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate și a lovit o tânără și copilul acesteia. Coliziunea s-a petrecut, sâmbătă seară, în jurul orei 17.30, pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Potrivit anchetatorilor, șoferul, un bărbat de 46 de ani, se deplasa la volanul unui autoturism marca Dacia Logan, dinspre strada Vârful cu Dor către șoseaua Mangaliei. În momentul în care a ajuns la trecerea de pietoni de la urcarea pe Pod Km 4-5, conducătorul auto nu a oprit și a lovit o femeie de 29 de ani care traversa împreună cu bebelușul ei, de numai zece luni. În urma impactului, aceasta și copilul au suferit leziuni.

La locul accidentului au ajuns, în scurt timp, agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța și medicii. Victimele au fost transportate la unitatea medicală pentru a primi îngrijiri medicale și pentru inves-tigații.

v v v

În mai puțin de jumătate de oră, oamenii legii au fost solicitați să intervină la un alt accident rutier în care a fost implicat un pieton. Evenimentul s-a petrecut pe bulevardul I.C. Brătianu, în apropiere de Poliția Rutieră. Un adolescent de 14 ani a traversat strada pe bicicletă, prin loc nepermis și fără să se asigure. Acesta a fost lovit în plin de un autoturism marca BMW condus de o femeie de 35 de ani, din Constanța. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

vladut
23 noiembrie 2015
accident rutier

Ba impertinentule cum ma sa nu vezi pe trecerea de pietoni mai ales cand este vorba de un copil de 10 luni. eu road lua permisul de tot sa nu mai ai dreptul sa sofezi

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : A plonjat cu mașina în piscină
Luni, 23 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Spulberate  de o motocicletă
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident provocat  de un octogenar
Vineri, 20 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident provocat din cauza neatenției
Pagina a fost generata in 0.359 secunde