Beat și fără permis, dus de urgență cu SMURD-ul la Spitalul Județean Constanța

271
Beat și fără permis, dus  de urgență cu SMURD-ul la Spitalul Județean Constanța - beatsifarapermis-1500996011.jpg

Articole de la același autor

Un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că un bărbat se află în stare gravă, după ce a căzut cu ATV-ul.

Concret, polițiștii din Dobromir au fost sesizați că P. Marian, în vârstă de 59 de ani, a căzut cu un ATV pe care îl conducea, s-a lovit în zona capului și a rămas inconștient.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul a condus un ATV neînregistrat, pe strada Cișmelei din satul Cetatea, neavând permis de conducere. A pierdut controlul acestuia și, în centrul satului, în apropierea cișmelei, a căzut de pe ATV și a rămas inconștient.

Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Constanța, fiind diagnosticat cu mai multe traumatisme.

Testat cu aparatul etilotest de către un echipaj al poliției rutiere, în incinta Spitalulul Județean, s-a ajuns la concluzia că bărbatul era beat, 0,50 mg/l fiind alcoolemia sa.

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui autovehicul neînregistrat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5915 secunde