Bătut în plină stradă

377
1
Bătut în plină stradă - batut-1454693243.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au lucrat la un caz mai bine de câteva luni și au dat de urma făptașului. Pe 5 octombrie 2015 o persoană din Năvodari a sunat la 112 și a anunțat că a fost bătută de un individ necunoscut. Oamenii legii au aflat că totul s-a petrecut pe strada Mării, în jurul orei 23.00. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și în urma leziunilor traumatice a necesitat 50-55 de zile de îngrijiri medicale. 


"După comiterea faptei, inculpatul a încercat să determine persoanele care au fost prezente la fața locului să nu dea declarații sau să dea declarații necorespunzătoare adevărului", au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 


Silviu Vasile Streinu a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe.


Comentează știrea

adevar
6 februarie 2016
adevar

La experimente antiumanane cu scop distrugere poporele vecine au lucrat?de exemplu sechestrare de straine si facere fortat copii?Se numeste terorism daca la facultate romana de experimente antiumane nau inteles politisti romani

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Cristi Borcea, din nou la spital
Marţi, 15 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Dan Șova a fost arestat!
Joi, 17 Decembrie 2015
Stire din Actual : Vlad Filat rămâne în arest
Pagina a fost generata in 0.4488 secunde