Bătrână sunată în toiul nopții pentru a plăti operația unei vecine

428
Bătrână sunată în toiul nopții pentru a plăti operația unei vecine - batrana-1487510799.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați, ieri, de către o femeie, în vârstă de 84 de ani, din Constanța, cu privire la faptul că în week-end, la ora 23.50, a fost apelată telefonic de către un bărbat care s-a recomandat ca fiind medic și i-a solicitat suma de 10.000 de lei pentru a efectua o intervenție chirurgicală asupra unei vecine de bloc, care ar fi suferit un accident casnic. 


Femeia a realizat că poate fi victima unei înșelăciuni și a încheiat convorbirea. În cauză, polițiștii au deschis o anchetă în vederea identificării autorului, depistării acestuia și tragerea lui la răspundere penală.


Pentru a conștientiza populația, cu precădere persoanele de vârsta a III-a, cu privire la riscul la care se expun când au încredere în persoane necunoscute și le oferă sume de bani, în schimbul așa-ziselor "rezolvări de probleme", polițiștii precizează că în cazul unor accidente cu victime nu trebuie să se ofere sub nicio formă sau pretext sume de bani. 


Astfel, polițiștii pot interveni pentru prevenirea comiterii unor înșelăciuni, iar persoanele care intenționează să comită astfel de fapte să fie identificate, depistate și trase la răspundere penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6196 secunde