Bătaia de joc continuă la Podul Agigea. Trafic închis total pentru a munci un singur om

2077
3
Bătaia de joc continuă la Podul Agigea. Trafic închis total pentru a munci un singur om - bataiadejoc-1473867936.jpg
Timp de mai bine de 5 ani, traficul pe Podul vechi de la Agigea a fost restricționat sau închis total, pentru reabilitare. Întrucât vrea să termine cât mai repede cu această poveste, CNADNR a luat decizia de a închide total traficul pe pod, începând cu 12 septembrie, până la începutul lunii decembrie.




"Oprirea accesului mașinilor de pompieri, salvare și SMURD pe podul vechi poate fi considerată o sfidare a guvernanților referitor la starea de sănătate a cetățenilor din circa 60% din populația județului. Și când podul a fost închis definitiv acum 2 ani și se aproba accesul pietonal și se lucra efectiv pe pod la schimbarea hobanelor, era permisă circulația mașinilor de urgență. Ce ar însemna un accident major la Șantierul naval Mangalia sau un incendiu la unul dintre hotelurile de pe malul marii? Cine va răspunde? Podul este închis total, cu parapeți la ambele capetele, ce necesită timp în degajarea lor pentru urgențe", declară nemulțumit un cititor al Cuget Liber, Mircea H.
În tot acest timp, vor fi înlocuite și ultimele două hobane rămase de schimbat. Doar că, timp de trei zile, nu s-a putut vedea picior de muncitor în zonă, iar ieri a fost zărit un singur bărbat care muncea. 
Într-o scrisoare la adresa redacției, un locuitor din Agigea povestește: "Este o batjocoră. Pot să vă confirm că în prezent sunt angajate, de către Emporia, noul antreprenor, pentru această lucrare, numai 10 persoane, pentru reparații (ceilalți sunt paznici angajați din Agigea). Nimeni nu lucrează pentru că nu există echipamentul necesar și nu au găsit macaragiu specializat pentru operarea macaralei (comanda de la sol și pentru că macaraua nu mai este iscirizată (informație confirmată de singurul inginer existent), certificarea a expirat de 2 ani".


Comentează știrea

Patraulea
15 septembrie 2016
Aici este caz de puscarie !

Si ar fi multi care ar trebui sa intre la puscarie........dar avem o tara in care justitia adevarata nu exista ! Exista doar '' justitia de cartier '' , care se ocupa doar de maruntisuri......gainarii !

costica
15 septembrie 2016
Nu mai trebuie să aștepți!

Cea mai mare oportunitate din lume! Activitatea este usoara si eleganta, plus ca nu e nevoie sa recrutezi oameni in retea. Trebuie doar sa te implici cu seriozitate si sa-ti cladesti un viitor mai bun. Cere acum mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Dumitru
15 septembrie 2016
Pod agigea

S-au început lucrările doar în hârtii și în conturi bancare.(pe teren nu se știe încă când și dacă vor mai începe)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6174 secunde